Gråd og podcast-savn

Ja, nu handler det sgu lige om podcasts igen. For i formiddags kørte jeg til Nordvest og mødtes med Rikke i en lille hule på fjerde sal. Vi skulle tale om Løvernes konge, filmen fra 1994, der giver mig kuldegysninger, våde øjne og en klump i halsen. Vi optog det hele, og I kan høre resultatet i Rikkes fremragende podcast Tårekanalen, som jo var en af mine anbefalinger i mit seneste indlæg. Hør afsnittet med mig og Løvernes konge, hvor vi også taler en smule om Harry Potter, kærlighed og lykketårer, lige HER.

På vejen hjem kom jeg selvfølgelig i tanke om hundrede andre ting, jeg gerne ville have pointeret og sagt, helt typisk, men jeg synes faktisk, at det er blevet et rigtig fint afsnit, som jeg håber I har lyst til at høre. Det fik mig sådan til at savne Voksen ABC endnu mere, og da jeg ved at Rachel lige nu sidder i en flyver på vej mod København, håber jeg at kunne overtale hende til, at vi mødes snart og laver vores næste afsnit, som skal ligge klar til jer d. 7. august, oooog måske det kunne blive til en lille livestream fra altanen også. Det håber jeg.

NU vil jeg skænke et glas vin og nyde stilheden et øjeblik. Uma og Otto er hos mine forældre, Loulou sover og min mand er kørt ud for at prøve at se om det er muligt at sætte sikkerhedsseler i bussen, så vores campingtur, der lige nu hænger i en tynd tynd tråd, kan blive til noget. Kryds fingre, skååål og lyt lige til nogle podcasts, ikk?!
God aften <3

 

6 replies
 1. Maria says:

  Jeg SAVNER også Voksen ABC! I mangler i mit hverdagstrummerum. Hvis I laver en livestream, så håber jeg, I gemmer den (som man vist kan nu på Instagram), så alle dem, der ikke lige er online på det givne tidspunkt, kan se den 🙂

  Svar
 2. VenterPaaVinBlog says:

  Jeg har ikke set stykket hvor Scar dræber Mufasa siden 1997. Spolede også henover det på lydbogs-båndet 😳. Og har set den mangemange gange, også som voksen. Benægt, benægt, benægt!

  – A

  Svar
 3. Tilde Lyng says:

  Jeg har aldrig fået taget mig sammen til at afprøve det der podcast. Min umiddelbare tanke er, at så vil jeg hellere læse en bog eller høre en sang. Men måske jeg skulle give det et forsøg? Det værste der kan ske er vel, at jeg ikke synes om det, og så kan jeg jo strege det af, som afprøvet, på min liste 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *