Fra camping til KBH til sommerhus og fødselsdag

Hvis I følger med på Instagram ved I det allerede. At jeg få timer efter mit ellers ret optimistiske indlæg i forgårs, trak i bremsen og tog hjem. Det regnede… Også inde i bussen. Så jeg ringede efter min stedfar, der heldigvis kunne hente mig, Uma og Loulou. Egentlig var planen at Michael og drengene ville blive en nat mere, men da vi, mens jeg var ved at pakke mine og pigernes ting sammen, fik besked hjemmefra om at min lillebror var faldet om i en flyver på vej hjem fra Island, tog de også med hjem som moralsk støtte. Heldigvis blev min bror udskrevet samme aften og har det godt. Gudskelov.
I går fik Otto og Leo lov til at give den fuld spade med Playstation og iPad, mens Uma så samtlige afsnit af Backyardigans og Babuh Sang (Brandmand Sam) og de voksne fik vasket tøj, købt ind og andre voksne røvsyge ting. Og så blev det mandag, og dermed starten på vores allersidste ferieuge. Egentlig havde vi tænkt os at bruge den derhjemme, men sådan blev det ikke. Jeg vågnede nemlig helt rastløs og irritabel efter endnu en nat med vejarbejde og udsigten til endnu en dag uden planer, og så gik jeg på air bnb. Igen. Og der var det. Et ledigt hus med plads til alle, have, trampolin, strand, opvaskemaskine og terrasse, 58 minutter væk. Og så gik det stærkt, for vi sidder i huset lige nu. Min mand i en lænestol, hvorfra han arbejder, og mig ved spisebordet med vin i glasset, ro i hovedet og en plade Marabou ved min side i min mave. Børnene er her selvfølgelig også. De sover. Der er kage i ovnen, køleskabet er fyldt og vi er klar til i morgen, hvor manden i lænestolen fylder år, femogtredive af dem. Hvilket er syret at tænke på, for jeg kan lige så tydeligt huske hans 25 års. Kæft, vi var fulde.

Nu er mit vinglas tomt og jeg skal tage stilling til om det skal fyldes igen eller om jeg skal kravle under dynen …

Godnat fra det sorte træhus ved stranden.

 

4 replies
 1. A says:

  Hvilken barnevogn har i brugt til pigerne, og har i været glade for den? Undskyld manglende relevans, men kom lige til at tænke på det, da jeg så liften, og jeg synes virkelig det er en jungle 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Til Uma brugte vi Stokke Xplory, som vi var og er skideglad for. Særligt klapvognsdelen er helt vildt god.
   Nu har vi en Bugaboo Donkey Duo, hvor begge piger kan være i, da der både er klapvognsdel og barnevognsdel. Det er uden tvivl vores bedste køb efter Loulou blev født. Mand, vi er glade for den 👌🏽👌🏽👌🏽

   Svar
 2. Mette says:

  Oh shit, hvor fint! Der kom lige en lille tåre frem. Tillykke til ham, og tillykke med jeres smukke kærlighed!!<3

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *