Camping er….

Camping er…

‘Ikke noget for mig’ er min umiddelbare slutning på den sætning. Alligevel er jeg her. På en campingplads. Lige nu sidder jeg i ly for regnen, under et halvtag, foran en af de kiosker, der sælger alt og ingenting. Der kan købes både is og neglelakfjerner, portvin og dåseåbner, men Treo og bleer, har de ikke, og spørger man efter økologisk smør og frugt, smiler de overbærende til en og ryster på hovedet. Nå, men det lykkedes os altså at komme afsted, efter en masse hjælpende hænder og et lift. Vi har været her i to nætter. Første nat var noget lort. Jeg vågnede iskold og med ondt i ryggen flere gange og klokken tre lå jeg og overvejede om det mon var muligt at praje en taxa et sted. Men det gik, og efter et par liter kaffe og en masse solskin, var jeg knap så pessimistisk. Camping er ok. Selvom jeg er ved at flippe skråt over de mange nærgående hvepse (kæft, nogle aggressive røvhuller), det manglende wifi og det at sove i en bus, så er smilene på børnenes isklistrede ansigter og fornemmelsen af ferie, det hele værd. Faktisk har det også været en fornøjelse ikke at have min telefon på mig konstant, og ikke kunne tilgå mails, og bare holde den ferie som min autoreply påstår at jeg gør.

Havde jeg foretrukket et sommerhus, eller et hotel?
Ja. Det havde jeg nok. Men omvendt kan det primitive virkelig også noget. Vi spiste spaghetti med tomatsauce og agurkestave til aftensmad i går, Uma legede med en flækket spand, som hun fyldte med tørre grene, i 90 minutter, både børn og voksne havde grineflip da vi skiftedes til at gynge i et gammelt bildæk vi fandt i skoven, og når børnene er puttet, drikker vi vin af kaffekrus fra en bag-in-box, spiser franske kartofler og snakker om rejsedrømme under tæpper i hver vores havestol. Idyllisk på den jordnære måde.

Så camping er… Nok alligevel noget for mig. I tørvejr. Så sol, come lige on.

 

 

3 replies
 1. Emilie says:

  Det lyder dejligt 😊 Håber jeres dage blir gode. Tak for den bedste blog ❤️
  Jeg glæder mig til voksen ABC kommer retur – altså min yndlings podcast 😁

  Svar
 2. Celena says:

  Haha! I feel the exact same way about camping as you do: I am not a fan but, when family plans force me out, it is not so bad… if there is sun…. and coffee…. and wine…. and a warm fire 😉 Wishing you good weather for the rest of your trip! xox

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *