Add a little CONFETTI …

For et par uger siden indfandt jeg mig i Michaels fotostudie på Vesterbro, sammen med tre særlige damer.
Særlige for mig.
Den ene af de tre, Christina, smukke dygtige god som dagen er lang Christina var på dagen så højgravid som man kan være (40. Uge for at være præcis) og hun fødte da også fem dage senere. Hendes første barn. En lille pige.
Den magiske 1’er. Ja, altså mit andet og tredje barn var og er da også magiske og særlige. Men der er bare noget ved den første fødsel, og det var på en måde svært ikke at misunde Christina en anelse for det hun skulle til at igennem – Det og så at det på ingen måde kunne ses, at hun skulle lige til at poppe et barn, andre steder end på den struttende mave. Jeg er personligt typen der bliver gravid i hele ansigtet. Det er Christina ikke, hvilket skulle vise sig at være ret heldigt. For billederne vi skulle have taget kunne ikke så godt vente. De skulle nemlig være klar i dag, hvor jeg skal fortælle jer at noget nyt er opstået.
En anden slags baby, en baby som jeg deler med Christina, Cana, Mette Marie, og endnu en Christina.

Vores førstefødte. Den magiske 1’er.

Den hedder CONFETTI CPH og er et fællesskab, skabt af os fire bloggere. Med os har vi en agent og tovholder, nemlig dygtige Christina Barré som nogle af jer måske kender lidt i forvejen.

For jer betyder skiftet ikke det store. Jeg ligger stadigvæk for mig selv, det gør de tre andre også. Nu bare uden bannere, og med en masse stolthed og gåpåmod, i et håndplukket og kickass hold. For mig betyder det en hel del.
Jeg er så stolt og så glad.

Velkommen til CONFETTI CPH !

20 replies
 1. Erika says:

  Hej Cecilie!
  Man kan nu læse dine indlæg direkte på Bloglovin så man ikke behøver at klikke sig ind på bloggen. Er det med vilje? Mister du ikke kliks på det

  Mvh Erika

  Svar
  • Sneglcille says:

   Tak for heads up. Bloglovin siger at det stadigvæk tæller som et view i min statistik, så det håber jeg er rigtigt <3

   Svar
 2. Mie says:

  Det her gør mig overraskende glad. Fem skønne damer klar til at tage verden (endnu mere) med storm.
  Fandme girlpower når det er bedst! Stort tillykke, til Jer alle sammen ❤️
  …. og jeg elsker navnet! 🎊

  Svar
 3. Signe says:

  TILLYKKE med det, lækkert sted <3 Har været inde mange gange i løbet af weekenden og tjekke 🙂 Det ser bare så flot ud!

  Svar
 4. Line says:

  Fem seje damer! Fedt, tillykke med det 🙂 Jeg er nysgerrig, hvad med andedammen? Sidder i alle hvor i plejer eller skal i også fysisk dele kontor?

  Svar
 5. Mette says:

  Hjælp!
  Hvordan søger man i dine indlæg?! Ville lige søge inspiration i dine navneføljetoner, men nu kan jeg ikke finde søgefeltet.. 😬☺️

  Svar
 6. Maria says:

  Tillykke!
  Hvad betyder det, hvis du skal forklare det for os andre dødelige? 🙂
  At virksomheder fremover kontakter Christina og så vælger hun hvilke reklameposts i skal lave på jeres blogs? Eller…?

  Svar
  • Sneglcille says:

   Nejnejnej. Jeg bestemmer 1000% selv hvad jeg vælger at lave. Christina hjælper med al kundekontakt både opsøgende, såvel som opfølgende, så jeg kan fokusere på at blogge. Indtil nu har jeg brugt mange mange timer hver uge på at besvare mails, holde møder, og forhandle selv, hvilket tager en masse tid og som jeg ærlig talt ikke specielt godt kan lide, så der er genialt at kunne sende alt videre til Chris og at have hende med til møder etc.

   Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] går fejrede vi for alvor at Confetti CPH er en ting. I timerne op til var jeg nervøs og ramt af den der, hvad nu hvis ingen gider […]

 2. […] Hvor er I skide søde! Reaktionerne på mit nyeste projekt er overvældende. Jeg og de fire andre er totalt på røven over det og jer. T A K […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *