Ting der hyler mig ud af den

Vores første måned i K

img_5573
Vi har nu boet i vores nye bydel i en måned og et par dage. Jeg savner ikke Vesterbro, hvilket virkelig overrasker mig. Til gengæld er jeg kæmpe fan af vores nye område. Er forelsket i kastellet, hvor vi har tilbragt mindst én dag om ugen, siden vi flyttede ind. Kongens have bruger vi også en del, og så har vi været forbi Amalienborg en håndfuld gange, og set på skibe ved Langelinie.

img_5582

Ok, jeg savner faktisk min bland selv biks og en god grønthandler, men til gengæld har jeg fået Magasin og Gasoline Grill, og det er sgu en helt ok byttehandel.

Vores naboer er skidesøde, allesammen, og Uma har allerede charmet sig ind hos de fleste. Man kan altid score en dåseøl eller en kop kaffe, serveret med et par røverhistorier, i vores lille brostensbelagte baggård og så ELSKER jeg at det første jeg ser, når jeg vågner om morgenen, er toppen af Marmorkirken.

img_5583

Det var som forudset tiltrængt med noget luftforandring og en ny kulisse.
Kære K, vi bliver her lidt endnu.

img_5580

   

12 kommentarer

 • Jeanette

  Sweeties ved Trianglen er altså turen værd. Selvom fredag eftermiddag er helvede. Men sådan er det nok i de fleste bland selv bikse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Vi flyttede fra K til S for et år siden. Jeg savner K så meget, men håber vi en dag kan flytte tilbage (når børnene er flyttet hjemmefra om 15-17 år😟)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Der er simpelthen også SÅ dejligt i K! Mit yndlingssted i byen, helt klart. Sammen med Christianshavn, som pludselig er kommet meget tættere på K 👍😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   OK. Åndssvag kommentar, eftersom Christianshavn også er K… mente vist bare, at de enkelte dele af K er kommet tættere på hinanden med de nye broer. Eller noget… 😝😃

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • LINe

  Så dejligt I er glade for K:) elsker også Kastellet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En anden Anna

  Den der blandselv ved Trianglen kan jeg virkelig også anbefale. Den er fandme god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Der er en helt ok blandselv oppe ved Trianglen of en rigtig god én et stykke oppe ad Østerbrogade, hvis du gider at cykle efter det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Læste det først som ‘det var tiltrængt med noget luftforandring og en ny kusse”😂😂🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting der hyler mig ud af den