Vores første måned i K

img_5573
Vi har nu boet i vores nye bydel i en måned og et par dage. Jeg savner ikke Vesterbro, hvilket virkelig overrasker mig. Til gengæld er jeg kæmpe fan af vores nye område. Er forelsket i kastellet, hvor vi har tilbragt mindst én dag om ugen, siden vi flyttede ind. Kongens have bruger vi også en del, og så har vi været forbi Amalienborg en håndfuld gange, og set på skibe ved Langelinie.

img_5582

Ok, jeg savner faktisk min bland selv biks og en god grønthandler, men til gengæld har jeg fået Magasin og Gasoline Grill, og det er sgu en helt ok byttehandel.

Vores naboer er skidesøde, allesammen, og Uma har allerede charmet sig ind hos de fleste. Man kan altid score en dåseøl eller en kop kaffe, serveret med et par røverhistorier, i vores lille brostensbelagte baggård og så ELSKER jeg at det første jeg ser, når jeg vågner om morgenen, er toppen af Marmorkirken.

img_5583

Det var som forudset tiltrængt med noget luftforandring og en ny kulisse.
Kære K, vi bliver her lidt endnu.

img_5580

12 replies
 1. Louise says:

  Læste det først som ‘det var tiltrængt med noget luftforandring og en ny kusse”😂😂🙈

  Svar
 2. Anna says:

  Der er en helt ok blandselv oppe ved Trianglen of en rigtig god én et stykke oppe ad Østerbrogade, hvis du gider at cykle efter det 🙂

  Svar
 3. Signe says:

  Der er simpelthen også SÅ dejligt i K! Mit yndlingssted i byen, helt klart. Sammen med Christianshavn, som pludselig er kommet meget tættere på K 👍😉

  Svar
  • Signe says:

   OK. Åndssvag kommentar, eftersom Christianshavn også er K… mente vist bare, at de enkelte dele af K er kommet tættere på hinanden med de nye broer. Eller noget… 😝😃

   Svar
 4. Lisbeth says:

  Vi flyttede fra K til S for et år siden. Jeg savner K så meget, men håber vi en dag kan flytte tilbage (når børnene er flyttet hjemmefra om 15-17 år😟)

  Svar
 5. Jeanette says:

  Sweeties ved Trianglen er altså turen værd. Selvom fredag eftermiddag er helvede. Men sådan er det nok i de fleste bland selv bikse.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *