Thorvaldsens rum; Starskuddet

img_6008

Nu sker det! Vejr, godkendelser og praktiske forhindringer har udsat det et par gange, men endelig ser det ud til at klappe, måske på nær lige vejret, men mon ikke det går. Min kære mands bus-projekt er klar til at blive skudt i gang for alvor. Første gang i morgen, fredag D.23. Juni.

Resten af sommeren vil den blågrønne bus, der har fået navnet ‘Baby on wheels’ stå på Bertel Thorvaldsens plads fra onsdag til søndag. Den sælger drinks. Og ikke bare drinks, men voldsomt gode drinks. Nåhja og alverdens andre drikkevarer også. Både med og uden procenter.

Nogle dage vil den stå derinde for sig selv, men som oftest sammen med en håndfuld foodtrucks (jeg ved ikke om jeg må afsløre hvilke, så må hellere lade være. Med hold øje med deres Instagram @Thorvaldsensrum).

Det er altså i morgen D. 23. Fra klokken 15 at åbningsfesten står. Kom og smag en drink, spis en pandekage og hæng ud i solen efter arbejde, eller inden din Sankt hans. Min svoger vender plader, der er gratis øl til de første 100 gæster og så er der et børnehjørne med indhegning og legetøj til dem, der tager børn med (mig for eksempel). Der lukkes ned ved 22 tiden. Se mere på det her Facebook-event.

Vi ses.

 

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *