SØNDAGSSHOPPING: Sko til sommerfesten

INDEHOLDER REKLAMELINKS

Jeg ved selvfølgelig godt, at det slet ikke er søndag længere. Men det var det da jeg gik i gang med indlægget, og det var da også meningen at det skulle skydes afsted i går, men sådan blev det ikke. Teknikken og uret var imod mig, så jeg lagde det hele væk og gik i seng, en anelse vrissen må jeg indrømme – For hvis der er noget, der kan pisse mig af, udover blæsevejr, så er det teknik, der kokser. Men lidt søvn, en gåtur og en spand kaffe hjalp på både humør og tekniske kompetencer, så nu lykkedes det…

Solen skinner og det er sæson for bryllupper og sommerfester, så der skal findes kjoler og festtøj frem – Noget jeg synes er relativt nemt lige for tiden, for fanden der er meget pænt i butikkerne! Noget der til gengæld godt kan være lidt en udfordring er at finde fodtøj, der både er pænt, sommervenligt og rart at have på. I dag har jeg trawlet internettet igennem og fundet nogle gode bud på sko, der fungerer til festlige begivenheder med hæle, der ikke er for høje:

sommersko

1.Velour slip-ons med kraftig hæl. Jeg er ret vild med denne farve, men de findes også i en smuk rosa farve, samt i beige og lysegrøn… 999,- HER

2.De er lidt skøre dem her, men på en fin måde (synes jeg). Jeg har lidt svært ved at vurdere hvor høje de er, men fordi at hølen er kraftig og skoen sidder fast på foden, tror jeg at de er gode at have på, selvom hælen skule vise at være over de 9 centimeter, som plejer at være den gyldne højde for mig, når det kommer til at skulle have et par sko på, med danselyst og alkohol i blodet. 524,- HER

3.Jeg brugte hele forrige sommer på at finde et par peeptoes i nude lak… Det lykkedes aldrig. Før nu to år senere. De findes også i sort,hvid og sølv, og koster 529,- HER

4.Yndige ruskindssandaler med flæsedetalje (findes også i lyserøde!) 439,- HER

5.Jeg elsker dem her! Synes de er seje, smukke og klassiske på samme tid. Det ligner at de sidder godt på foden, og så er jeg i det hele taget ret imponeret over mærket, som jeg allerede ejer to par sko fra. 1400,- HER

6.Jeg ejer ingen glimmersko og det er en fejl. Dem her er et ret godt bud … Særligt fordi de koster 319,- HER

7.Og så er der selvfølgelig dage, hvor man ikke orker en hæl, og der vil jeg gerne springe i dem her, som jeg har set flotte Louise traske rundt i. 1300,- HER

8.Jeg har rigtig gode erfaringer med sko fra Apair. De her findes i blå og i taupe – To farver, der begge er virkelig gode til de fleste sommergarderober. 1100,- HER

2 replies
  1. Louise says:

    Hej Cecilie. Linket til glimmer skoen er ikke aktivt… og jeg MÅ tjekke dem ud – hvor kan de købes?? 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *