Søndagsshopping: Crossbody tasker

INDEHOLDER REKLAMELINKS

Jeg bliver simpelthen så glad når I kommer med forslag og ønsker til de her indlæg. Egentlig løber jeg aldrig tør for ideer, da jeg interesserer mig en hel del (mere end hvad godt er) for mode og shopping, men det er så rart når I alligevel lige stikker et ønske i posen, tak for det. I dag er det netop et af de ønsker jeg har taget udgangspunkt i. Nemlig crossbody tasker. Altså tasker med en lang rem, så de kan hænge tværs over kroppen. Et must i min bog. Jeg bruger meget sjældent tasker, der ikke besidder den funktion … Der er lidt forskellige prisklasser at vælge fra. Personligt er de fleste af mine tasker oppe i et par tusind eller mere, da det oftest hænger sammen med kvalitet, hvilket jeg synes er en ret vigtig prioritering, når det kommer til tasker, som trods alt er noget man bruger ofte og i rigtig mange år tit.

tasker

1.Jeg er ret vild med det genkendelige By Malene Birger print, og elsker det især på denne her taske. Den koster 1600,- HER

2.Jeg har denne her i mørkeblåt ruskind og kunne sagtens finde på at udvide med en orange søster. 1660,- HER

3.Her er vi ovre i den lidt mere praktiske afdeling, og selvom det ikke ligefrem er min store styrke, det der med at være praktisk, synes jeg at den er ret cool. Den koster 600,- HER

4.Leowulff er et af de mærker jeg bliver ved med at vende tilbage til. Kvaliteten er høj og designet tidsløst. Denne koster 3500,- HER

5.Smørblød taske i den perfekte størrelse. Den findes også i en ret smuk rød farve, men personligt foretrækker jeg den sorte. 1395,- HER

6.Lille clutch med crossbody rem og perler. Perfekt til festival, sommerfest og arrangementer, hvor man ikke behøver være bange for at komme til at spilde lidt sangria i tasken (Det sker) … 320,- HER

7.Lyserød Karl Lagerfeld taske (findes også i sort), hvor der er plads til en lille computer eller ipad i… Nedsat til 1600,- (den sorte er nede i 1350,-) HER

8.Igen en billigere version, der er lidt sjov og som egner sig perfekt til sommerfest og/eller festival. 400,- HER

9.Suk …. Der skal være plads til at drømme. Den perfekte størrelse og farve, til 9600,- HER 

 

7 replies
 1. Alexandra says:

  ad 9) Farfetch har en række af dem på udsalg (op til 40%) for tiden. Jeg har længe længe savlet, men må erkende at der med Festivaler og Adele-koncert i London over sommeren ikke bliver råd til én. Så hermed er råddet givet videre, hvis nu pengene kunne finde på kistebunden.

  Svar
 2. Katrine says:

  Hvis du har lyst må du også meget gerne finde de stilletter/sandaler, som jeg skal giftes i om 3 måneder (ikke aaaalt for høje, dvs ikke over 8 cm hæl).

  Svar
  • Sneglcille says:

   Næste uge har jeg faktisk allerede planlagt at det skal handle om festsko, så det er jo virkelig perfekt 🙂

   Svar
   • Alexandra says:

    Anytime ☺️ (Og hov, læste lige min egen kommentar igen, jeg stavede da som en brækket arm den dag 🙈😂)

    Svar
 3. Mie says:

  Hej Cecilie – og glædelig jul 🙂 Taske nr. 2, som du nævner, du har i blå ruskind – hvad er mærket på den? Indlægget er jo nogle måneder gammelt, så linket går til hjemmesiden. Der kom penge til jul, og jeg kan sååå godt lide den…. Især hvis den er i en mørkeblå farve. Min browser skriver noget med Collins, tror jeg…? På forhånd tak – og tak for altid super gode shopping indlæg!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *