På et år …

Der er nogle perioder i ens liv, hvor der ikke sker de store forandringer, og så er der andre, hvor man helt forpustet og hovedrystende tænker tilbage, på alt det der er sket på relativ kort tid. Tag bare for eksempel det sidste år i min verden. For et år siden var min barsel slut og jeg havde været fuldtidsblogger i et par måneder og anede ikke om det kunne løbe rundt, og så var det kun et par dage siden at min mand blev indlagt med meningitis, og jeg var faktisk også gravid, uden at vide det. Der er kommet en baby siden, vi er flyttet og min beslutning om at gå fuldtid med blog og egne projekter, har vist sig at være en god af slagsen, Otto er startet på en ny skole, jeg har opsagt mit samarbejde med Bloggers Delight, min mand har købt en busen podcast har set dagens lys og endnu en er på vej, kontorfællesskabet kører, jeg har været i New York og en masse andet som jeg sikkert har glemt er sket. Om et par dage starter et nyt karriere-kapitel, og et par dage derefter forsøger jeg at holde noget ferie med mine børn og bruge tiden på at være i nuet og også på at kigge lidt tilbage, i stedet for kun at se frem. Det trænger jeg til. Det gør vi nok allesammen ind imellem.

img_5981

 

– Følg mig gerne på Instagram. Jeg bliver så glad! –

7 replies
 1. Lika says:

  Jeg er sindssygt glad for at du (og Rachel?) fortsætter med podcast. Jeg er kæmpe fan af at lytte til jer, smukke (nej ikke flotte) men virkelig smukke damer/piger. Samtidig er jeg virkelig ked af sommerpausen. Måske fordi jeg i år har meget sent sommerferie og skal arbejde hele juli. Er desværre den eneste på arbejdspladsen, der er her hele juli, så der bliver virkelig tomt. Om ikke andet må jeg i ny og næ lytte til de gamle afsnit af podcasten. Jeg glæder mig i stedet til at det fortsætter efter ferien 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Du er sød, Lika. Tak fordi du er så god til at kommentere.
   Øv, at du skal arbejde. Jeg får Rachel til at hjælpe mig med at lave et indlæg med podcast-anbefalinger snart, så er der da lidt at gå i gang med 🙂

   Svar
 2. Stine says:

  Søde SMUKKE (indeni og udenpå) sneglcille, tak for en fantastisk podcast (og blog) jeg elsker elsker elsker at lytte til jer! I er så søde og sympatiske at jeg ofte kommer til at drømme om at i er mine veninder💜

  Svar
 3. Marie / krøllerier says:

  Puha jeg bliver helt forpustet 🙈Men sikke mange dejlige ting, der er kommet jeres vej – sikkert fordi I har turde opsøge dem, og har haft modet til kaste jer ud i det.

  Hav en skøn sommer.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *