I øvrigt #90

img_6081

 • Har jeg aldrig tidligere forstået voksne, der sov middagslur. Nu har jeg selv fået den fabelagtige vane mindst én gang hver weekend – i selskab med mine døtre.
 • Slog det mig den anden dag, at Chokofanter smager væsentlig mere af vanilje end af choko. #breaking
 • Tog jeg bussen med dobbeltklapvognen for første gang i sidste uge. Det gør jeg aldrig igen. Forlod den proppede bus i tårer, tre stop for tidligt. Og grådråbte sarkastisk ‘Tak for hjælpen’ gennem bussen, da jeg endelig, med meget besvær og himmelvendte øjne som publikum, havde bakset vogn, børn og mig selv ud.
 • Har jeg genopdaget hvor optur banankage smager! Og jeg kan ikke engang specielt godt lide banan.
 • Lider jeg slet ikke af festival-Fomo i år, for første gang længe. Måske på grund af vejret.
 • Er jeg ved at få lavet nyt blogdesign og jeg glæder mig tosset til at vise jer det om en uge!
 • Kalder Uma yoghurt for ’sushi’, Loulou for ‘Nunu’ og toilettet for ‘lilla’, så det gør vi allesammen herhjemme nu. Håbløst.
 • Gik jeg live på Instagram tidligere på ugen, og er stadigvæk helt på røven over hvor søde, sjove og dejlige følgere jeg har. Tak.
 • Kan jeg efter den omtalte Live-stream fornemme, at der stadigvæk er en del derude, der ikke helt ved hvad en podcast er og hvordan det fungerer, så jeg er ved at brygge på et indlæg med mere info og en lille tutorial, samt en håndfuld anbefalinger.
 • Har jeg lidt så meget af humørsvingninger og haft en nærmest sygelig trang til guacamole, at jeg et øjeblik blev helt bange for om jeg var gravid, igen. Så kom jeg i tanke om at der findes noget, der hedder pms.
 •  Ved jeg ikke om jeg orker at fejre min fødselsdag. Sådan har jeg det hver eneste år.
 • Er jeg ekstra forelsket i min mand for tiden.
19 replies
 1. Mie says:

  Jeg så dig stige på bussen på Frb Alle og tænkte, yes, det kan godt lade sig gøre. Har samme vogn og tre små børn. Det kan det så ikke. Ikke så nemt ihvertfald. Damn.

  Svar
 2. Ida Burchardi says:

  HVEM har været nederen ved dig og din barnevogn i bussen??! Ej, hvor er det tarveligt at du skulle få bustraume! Har lyst til at opsnuse dem og gemme gamle bleer i deres håndtaske. Kh fra en fellow bugabus-mor.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Hvem var ikke nederen?! En fyldt bus med fuld knald på varmen, en 2 årig, der skulle kaste op, mennesker overalt. Ingen ville flytte sig, så vi kunne komme ud. På trods af at buschaufføren bad folk om at gå ud af bussen, så jeg kunne komme ud. De kvitterede med ‘vi skal altså ikke af her’ og nægtede at fjerne sig. Så jeg måtte mase os igennem og ud med en hel bus som publikum. Virkelig ydmygende.

   Svar
 3. Simone says:

  Åh, søde Cecilie. Jeg bliver så rasende af at høre om din busoplevelse. Jeg har selv tvillingesøskende, der er en del yngre end mig, så min mor har stået i nøjagtig samme situation. Indmellem er folk altså bare nogle hønisser (af mangel på mere passende ord, der ikke kommer til at lyde meget grimt) til at hjælpe andre. Jeg håber, at du en dag får mod på at tage bussen med vogn, opbakning og alle dine skønne sneglebørn, hvor du forhåbentlig oplever en hjælpsom sjæl. Det kan vi sgu gøre bedre.

  Svar
 4. Emilie says:

  Folk i bussen er nogle røvhuller 😳😤😠 Det er da utroligt at man ikke kan forstå at der umuligt kan blive plads til at alle kan komme først!! Jeg forstår dig SÅ godt, især med en vogn af den store model 😘

  Svar
 5. DorteS says:

  What!! Lortebus! Jeg er ellers altid imponeret over, hvor hjælpsomme folk er. Men det er så i toget. Og faktisk altid unge mænd. Aldrig kvinder. De burde ellers vide, hvordan det er at stå med vogn og ekstra barn og oppakning og ammehjerne og stress og billetter helt hjem til barndomshjemmet i Langtbortistan. Men unge mænd – de er sgu noget værd! Sidste gang (jep, vi har gjort det mange gange!) ældste barn kastede op i toget, var det en ung mand, der sprang ud for at hente servietter. Kvinderne i toget – de rørte ikke en finger.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg synes faktisk, lige med undtagelse af bus-episoden, at folk er enormt søde og forstående og hjælpsomme det meste af tiden, særligt mænd, og jeg tror også at det var derfor at det føltes ekstra vildt, at ingen gav en hånd, eller bare flyttede sig, så vi kunne komme ud, men i stedet rystede på hovedet af mig. Scary shit det der offentlig transport.

   Svar
 6. Københavnerhjerte says:

  Åh ja, busturen. Den fremkalder angstsved første gang. Jeg har tvillinger, og har kørt den brede stil, og folk er bare nogle idioter.
  Min mareridt skete på Christianshavn hvor jeg tog jomfruturen, for jeg skulle bare nå hjem inden ungerne huskede de var sultne. Midt i myldretiden.
  Og der på sin store røv, sad en mellem-gammel bitter kvinde og øffede over min store vogn.
  Jeg fik ikke svaret tilbage, for det var så lavt sagt, men jeg kiggede hende dybt i øjnene og ønskede hende det værste jeg ku’ 🙈😂
  Jeg blev glad for hele det der tog-noget, aldrig busræset. All eyes on me og kæmpevognen, nej tak.
  May the force be with You 🖖🏼

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg har også fået et par kommentarer, særligt fra ældre damer, om min store vogn og mange børn. Suk.

   Jeg er også væsentligt mere glad for at tage toget. Aldrig mere bus.

   Svar
 7. VenterPaaVinBlog says:

  Det er seriøst den bedste og mest simple kage – og jeg er heller ikke bananfan overhovedet. Men i kage – shit det er godt! Bagte det til fars dag, og var også helt på røven over, hvor godt det egentligt er.

  – A

  Svar
 8. C says:

  Du gør godt i at finde ro i manglende festival og FOMO i år. Jeg har været på Rosseren siden lørdag, det er psykopat-koldt. Jeg er vågnet flere gange hver nat, rystende som et espeløv, festerne er ikke hvad de har været, folk hopper tidligere til køjs, fordi de fryser og ja, det er fandme en rådden deal i år!
  Bortset fra det er her skønt som altid – og øllene holder sig jo heldigvis kolde!

  Svar
 9. Clara says:

  Hvor er Uma kær! Og hvis hun nærmere siger nuunu, så betyder det baby på grønlandsk – det siger min grønlandske veninde i hvert fald, og det hedder deres hund også 😀

  Svar
 10. Malene says:

  Fik lidt ondt i maven på dine vegne over at læse om din oplevelse i bussen – det er fandme ikke ok. Hvorfor pokker hjælper folk ikke til? Det var altså ikke sket her i Silkeborg hvor jeg bor. Gad vide hvad forskellen er.

  Svar
 11. Marie says:

  Pyh, en busoplevelse.
  Min oplevelse af busser og barnevogne er, at folk tænker: “Hun fylder/er nok på barsel og har ikke travlt/indsæt selv, så jeg skal have mast mig om foran hende, uanset hvor ubehøvlet, jeg skal gøre det” Det har altid undret mig, at folk ikke kan regne ud, at det er mega ufedt at skulle ud af bussen som den sidste, bedst som døren er ved at klappe i, når man har både sig selv og en barnevogn at passe på. Som om der er sådan en lov om, at fylder man med barnevogn og har god tid, så skal man sidst ind og ud, så alle de travle kan komme først. Suk.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *