I øvrigt #88

 • Har jeg alt for sent opdaget at DR er begyndt at vise 3. sæson af den amerikanske Gift ved første blik,  og nu er de første mange afsnit udløbet. Pis.
 • Er Loulou begyndt at kunne grine, og det er simpelthen det mest nuttede ever! (Synes hendes forældre i hvert fald)
 • Tror jeg også at grinebideren er ved at få en tand, men jeg kan, på trods af at det er tredje barn i rækken, simpelthen ikke huske hvornår de ‘plejer’ at få de første tænder
 • Forstår jeg ikke hvor sommervejret blev af, og bliver decideret trist ved tanken om at resten af sommeren bliver grå, blæsende og kold.
 • Har vi til gengæld lige besluttet os for at rejse til noget varmt i januar. Hele januar.
 • Udgav vi et ‘N’ i Voksen ABC-podcasten i går. Find det HER
 • Har jeg for tredje uge i træk prioriteret en hel dag dedikeret til at holde fri og være på barsel, og kan allerede nu mærke hvordan energien, humøret, samvittigheden og overskuddet mødes i en højere enhed. Det er et koncept, der er kommet for at blive. Rådet er hermed givet videre til andre, der jonglerer job og barsel.
 • Virker touch-id funktionen på min telefon ikke længere, og jeg føler at jeg spilder dyrebare sekunder, hver gang jeg skal taste min kode for at åbne telefonen. #FirstWorldProblem
 • Er det egentlig ret imponerende at jeg kan spise 200 gram Marabou i en køre, helt uden at få kvalme.
 • Har vi fået møl. Og aner ikke hvor de kommer fra. Men for fanden hvor jeg hader dem.
 • Er jeg meget apropos ovenstående punkt helt færdig over kommentarerne til det her indlæg. Shit, hvor er I sjove.

img_5720

24 replies
 1. Miss Jeanett says:

  Du går ikke glip af det store mht den sæson af Gift ved Første blik. Det er en ret dårlig sæson, synes jeg. Desværre! Det amerikanske plejer ellers at være ekstra godt 😉

  Svar
 2. Nadia says:

  Jeg har fanme også fået de fucking møg møl. Hvor fanden kommer de fra? Og hvordan sparker man dem ud?!?!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Er ret sikker på at det er tøjmøl. For de er ikke i køkkenet, men i soveværelse og stue. Men vi har været alt vores tøj igennem, og har hverken fundet huller, spind, eller larver. Det er så mystisk altså.

   Svar
   • Linn says:

    Hullerne kommer først når man vasker tøjet, så der kan sagtens bo møl i uden der er huller – specielt hvis det er ret nyt :/ Møl er det mest irriterende i verden! Vi måtte fryse al vores tøj ned i flere dage, før de skred! Og selv da kan man jo ikke være sikker på de ikke bor i tæpper eller sofa.. Tag evt dine fine ting ( møl elsker go’ kvalitet) og frys dem ned i et par dage.. Go’ møl-karma!

    Svar
 3. Anna says:

  Jeg er ikke særlig børnekyndig – slet ikke udi tænderne, men min genbo er tandlæge og hendes søn er begyndt at få første tand nu. Han er 8 måneder og hun siger, at det er en meget normal alder 🙂

  Svar
 4. Amalie says:

  Jeg synes også det er nuttet når hun griner:D Tænder er vist som tommelfingerregel fra 4 mdr. som det tidligste, men der kan sagtens være en på vej alligevel.

  Svar
 5. Skalotteløg says:

  Nøøøj, hvor er hun skøn at skue 😍
  Gennemsnitligt får baby den første tand ved seks måneder, men altså – du kender babyer, man kan ikke regne en skid med dem (eller jo, måske lige netop en skid kan man altid regne med…) – men nogle fødes jo med et komplet sæt mælketænder, så jeg tænker, at alt mellem 0-1 år er helt normalt? 😉

  Svar
 6. Helene says:

  Touch-ID kan geninstalleres via indstillingerne – min tlf mister jævnligt de fingeraftryk som jeg har registreret, så de må geninstalleres..

  Svar
 7. Cecillie says:

  Selvom de sidder i dit tøj, kan de sagtens stamme fra køkkenet. Jeg vil forslå dig at gå alt mad igennem i køkkenet. De bor i tørre ting som havregryn, mel, korn. Jeg har haft dem i mit tøj, men fandt kilden ude i køkkenet selvom jeg heller ikke syntes de kom derfra. Og man skal bruge lup når man tjekker! Det kan være svært at se. Happy hunting!

  Svar
  • Camilla says:

   Ja og de kan være “under” en skuffe når man trækker dem ud eller i soklen så vil bare give dig ret i at man skal bruge lup. Det kan være en ide at tage alle mel, gryn osv og putte i poser 🙂

   Svar
 8. Lika says:

  Prøv fryser-tricket. Det hjalp her. og den første tand er vist omkring 6 mdr alderen? Men altså lidt før og efter er også helt OK. Og tak i øvrigt for et super godt N-afsnit i Voksen ABC.

  Svar
 9. Anne Mette says:

  Det med touch id kan måske fikses – det kunne den på min. Du skal bare slette alle de gamle fingre og så oprette på ny. Hvis ikke det dur, så kan du genstarte din iPhone, så skulle det virke 🙂

  Svar
 10. Gitte says:

  KÆFT, hun er sød altså. Jeg skal love for, at det er noget, der hiver og trækker i æggestokkene!

  Svar
 11. Charlotte says:

  Vil virkelig anbefale at få en skadedyrsbekæmper ud. Jo før jo bedre! Har I flyttet noget fra kælderrum ind i lejligheden?
  Er der en fuglerede i et træ 3 meter fra et vindue?
  Husk de klækker af vand. Så støvsugningen bag billedrammer og hver en krog og smide posen ud bagefter er alfa og omega.
  Men min kæreste og jeg endte med næsten at gå fra hinanden fordi vi blev helt sindsvage over alt det arbejde/stresd der var i det. Det var så en redekasse på et træ nogle meter væk fra sovevær vinduet.
  Gå direkte til de proff, de smører en usynlig giftstribe rundt øverst på væggene som dyrene kravler hen over og andre tricks

  Svar
 12. Ida D says:

  Fuck møl. Sådan helt seriøst!
  Men men men, jeg har fået anbefalet at anskaffe mig en “mølplante”, som skulle være både pæn og nem!! Det er et forsøg værd!

  Svar
 13. Nikoline says:

  Loulou er såååå overdrevet sød!! Jeg ved ikke, om det bare er mig, der er helt forkert på den, men Loulou ligner da ikke sine søskende så meget? Altså Otto og Uma ligner hinanden ret meget, men jeg synes lidt, at Loulou “skiller sig lidt ud” Kan det passe? <3

  Svar
  • Sneglcille says:

   Loulou og Otto er som to dråber vand. Kan næsten ikke se forskel på babybilleder af Otto og hende. Uma ligner dem også, men var/er lysere og rundere.

   Svar
   • Nikoline says:

    Nåå okay, jeg sammenlignede faktisk også mest Uma og Loulou, så det giver god mening. Må lige gå tilbage i dit blogarkiv og finde nogle babybilleder af Otto:)

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *