Hvorfor er der ikke mere spons?

Jeg fik en mail den anden dag fra en trofast læser, der spurgte ind til hvorfor der stort set ikke er nogle sponsorerede indlæg her på adressen for tiden. Hun understregede i øvrigt, at hun synes det var en skam, for hvad så med min løn, og var det mon et fravalg fordi jeg ikke ville pisse læsere af.

Egentlig hr jeg slet ikke tænkt over, at det var noget nogle af jer gik og tænkte over, men da det åbenbart er tilfældet, vil jeg lige lynhurtigt komme lidt ind på det.

For det første er min fornemmelse at langt de fleste læsere ikke lader sig gå på af sponsoreret indhold, i hvert fald ikke i samme stil som det var tilfældet for bare få år siden. Og det kan tælles på en enkelt hånd, hvor mange gange jeg har fået høvl for mine kampagner (tak!) – Så det er jeg slet ikke bekymret for. Men det er rigtigt, at jeg stort set ingen kampagner har kørt siden starten af årsskiftet. Det er der flere grunde til, som jeg kan tale meget og længe om, men kort fortalt; For det første har der været lidt langt imellem kampagner, hvor jeg har kunne se mig selv (og jer) i, så det har givet lidt sig selv. For det andet sagde jeg nej til en hel masse tilbage i starten af foråret da jeg var højgravid, fordi jeg simpelthen ikke vidste om jeg ville have energi og lyst, og heller ikke i hvilket omfang, til at være på bloggen. Så jeg turde simpelthen ikke at tage noget ind i den periode. Og heldigvis, for jeg har kunne mærke, ganske som forudset, at da jeg havde født og helt op til for nyligt, ikke havde hjernekapacitet eller lyst til at engagere mig i samarbejder. Så det er de overordnede grunde til at det har været småt med annoncer og sponsoreret indhold. Men jeg begynder at få lysten til at lave kampagner igen, for jeg synes det er sjovt, og så er det da også lidt sjovere på min lønseddel i de perioder, hvor der er kampagner i mit liv, skal jeg gerne indrømme. Så jeg arbejder henimod flere samarbejder og det er helt klart noget, der vender tilbage lige rundt om hjørnet, når jeg 1. juli opstarter mit næste samarbejde.

Indtil da har jeg levet af mine bannervisninger og affiliate/reklamelinks, altså mine shoppeindlæg, som jeg takket være jer, der køber via de links, tjener penge på, så tusind tak for det. Indlæg som jeg elsker at lave i øvrigt, så det betyder virkelig meget, at det lader til at I også kan lide dem, og selvfølgelig at I klikker og køber, for ellers havde det været nogle kedelige ‘barselsmåneder’. Bannere kommer jeg ikke til at have længere, men affiliate fortsætter jeg med, ligesom at I som sagt vil opleve mere sponsoreret indhold, men selvfølgelig i en behersket grad og kun i relevante samarbejder, der giver mening og som jeg kan stå inde for, præcis som hidtil og bedre endnu. Det er planen. Men først en online flytning og lidt sommerferie.

img_5321

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *