Bølger og barselsknold

Mange af jer har spurgt til mine frisurer mange gange, og skidetak for det, for det må jo betyde at I synes jeg har pænt hår.

Bølgerne som jeg laver med et glattejern, har jeg allerede vist før, så det bliver en gammel video fra sidste år. Jeg har siden da fået et nyt glattejern og ny frisure, men jeg laver fortsat bølgerne på næsten samme måde, så måske jeg snart skulle lave en opdateret version. Indtil videre kan I se eller gense sidste års video her (find links til produkterne i dette indlæg).

Next up… #Barselsknold
JA sgu.
Jeg kommer sådan til at grine, hver gang jeg bliver spurgt om en tutorial til den famøse barselsknold. For det er jo mest bare noget dovent rod, men det sker altså ret ofte at jeg bliver spurgt, og selvfølgelig vil jeg gerne vise hvordan jeg gør. Jeg beklager at lyden er lidt lav, jeg siger heldigvis ikke noget vigtigt udover at ‘tricket’ er at håret ikke skal være helt nyvasket, eller gennemredt, at det fungerer bedst for mig, at gøre det uden et spejl, og så glemte jeg at sige, at den skal sættes lidt højere på hovedet, end man tror den skal …

Så altså, to forholdsvist nemme hårløsninger til andre, der ikke har oceaner af tid.

img_6128

26 replies
 1. Patricia says:

  Ej, jeg synes også, at din (barsels)knold er SÅ pæn og har tænkt så mange gange på at spørge, hvordan du lavede den. Så TAK for video, haha 😀

  Svar
 2. Anna says:

  Mine søstre har i lang tid grint af mig, fordi jeg ikke kan finde ud af at lave knold, så skide fedt med en tutorial! Jeg går selv på barsel, og hver dag prøver jeg at lave en pæn knold, men det er sgu svært, synes jeg.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Så er det bare med at komme i gang. Når du først kan, er det det nemmeste i verden.
   Nogle gange tager det mig også et par forsøg at få den ordentlig, men tricket er som sagt ikke at tænke for meget over det, droppe spejlet, sætte den lidt højere på hovedet, end hvad føles naturligt og så rode lidt i den efterfølgende. Good luck 😉

   Svar
 3. Selma says:

  Jeg ELSKER ELSKER ELSKER dine hår og make up tutorials. Gerne meget mere af det når du får overskud <3

  Svar
 4. Tanja says:

  Tusind tak for inspirerende videoer, til sådan en som mig der aldrig har forstået det med hår og makeup! 🙂 Hvordan er dit hår blevet så sundt? Spiser du vitamin tilskud? Lufttørre du dit hår? Vil du måske lave en hverdags makeup video? ☺️

  Svar
  • Sneglcille says:

   Vasker det så sjældent som muligt, bruger meget sjældent varme, lufttørrer helst, hmmmm, og jeg spiser hørfrøolie-kapsler, men ved ikke om det har noget at sige på den konto 😀

   Svar
 5. Anne says:

  Altså hvor er du smuk ud. Jeg synes dine øjne udstråler så meget glæde.
  Jeg får ikke noget som helst ud af de her videoer da jeg har kort hår, eller page med undercut😆 Men ser dem alligevel. Og måske jeg kan lave de krøller, det skal prøves.
  Jeg vil også gerne have flere af disse indlæg.
  Tak for en dejlig blog😊

  Svar
 6. Line says:

  Barselsknold-videoen upper virkelig mit knold-game – har ALDRIG haft så perfekt rodet en knold! Tror den bliver min faste følgesvend gennem sommeren og travle morgener 🙂

  Svar
 7. Anna says:

  Men hopper/dingler den der knold ikke vildt når du bevæger dig? Det gør sådan en løs knold for mig og jeg bliver vanvittig…

  Svar
  • Sneglcille says:

   Slet ikke. Den er ikke løs, elastikken skal tre, eller fire gange om, så den sidder fint fast og dingler ingen steder 😀

   Svar
 8. Charlotte says:

  Har også beundret den knold virkelig mange gange. Du har virkelig det flotteste hår. Den skal prøves, selv om jeg tror mit hår er for tyndt til at det vil komme til at ligne noget 🙂

  Svar
 9. Mette says:

  Jeg har siddet og gloet dine videoer, mest fordi du er pæn. haha! Men prøver igen igen lige det der glattekrøl. Er det forresten din naturlige hårfarve, eller hvad får du gjort ved det?

  Svar
 10. Louise says:

  Gæt hvem, som har lavet barseslsknold i dag – eller, du ved… Det er er mig… Selvom jeg først skal på barsel i oktober – tænker at jeg kan bruge tiden nu, til at øve mig 😉

  Svar
 11. Karina says:

  Jeg er ejer af et kæmpe stort – alt for vildt – krøllet hår. Går kun som ‘hende med håret’ her i byen – og der er sgu ikke så mange styling muligheder i det andet end skum, kram og lad luften tørre det. ALLIGEVEL tager jeg mig selv i at se begge hårfilm – og en lille smule drømme mig til langt glat hår så jeg OSSE kan få barselsknold 😀

  Svar
 12. Helene says:

  Nu har jeg set videoen flere gange og jeg fatter ikke det der sno-halløj – mine hænder vil lissom bare have håret den forkerte vej🙈

  Svar
 13. Louise says:

  Jeg er FAN af videoer som disse!! Dét er altså inspirerende, og du er mega sød at høre på😉
  Jeg vil kaste mig ud i begge frisurer, så tak for inspiration.

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] jeg virkelig glad for at I tog så pænt imod barselsknold-indlægget. Jeg troede der ville være mange flere, der synes det var åndssvagt, end der var. I er sgu så […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *