Fødselsdag og flytning

Truuuut! Det er min fødselsdag. Hvad resten af dagen bringer ved jeg ikke, men nok noget med pizza, vin og kage – Det er i hvert fald, hvad jeg har lyst til, og det er jo faktisk mig der bestemmer i dag. Hurra. Hvis det også kan blive til lidt solskin (jeg tvivler) og en lille espresso martini, så går jeg i seng lykkelig.

Da bloggen flytter, og først er klar igen (om alt går vel) på lørdag, bliver dette nok mit sidste indlæg i de her rammer. Så der er ikke så meget mere at sige end vi ses på den anden side, hurra til mig og jeg holder jer opdateret på instagram og facebook.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamelinks: Bukser fra Storm & Marie 450,- HER// Sko Proenza Schouler 3300,- HER // Skjorte Weekday 400,- HER

10 replies
 1. Sandra says:

  Hjertelig tillykke med fødselsdagen, håber du får en dejlig dag.
  Og held og lykke med flytningen, krydser fingre for alt forløber problemfrit.

  Svar
 2. Rikke says:

  Tillykke!! Hvor flytter du hen?? Er hverken på snap eller FB så jeg er lidt in the dark på hvordan jeg finder dig igen

  Svar
 3. Cathrine Bomann Emanuelsen says:

  Stort tillykke med dagen til min absolutte yndlingsblogger💕
  Og tak for barselsknold tutorial – øver mig stadig…haha

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *