Det er en fase ....

En weekend, der forsvandt og noget om OITNB

(*REKLAMELINKS)

Min weekend har spist sig selv. Føler lige at det var fredag for et øjeblik siden. En fredag, der ganske spontant blev min første aften væk fra min baby og resten af mit slæng. Aftenen, der blev min første brandert i et år. Skidesjov og helt helt perfekt. Babyen sov igennem mit fravær, siger hendes far i hvert fald, og var så sød at lade mig sove helt til klokken 7. Lørdag skulle jeg igen have været ude af døren, men kunne mærke både på børneflokken, min mand og jeg selv, at det ikke ville komme til at ske. I stedet blev det til burgere, blødt tøj, børn der faldt i søvn hurtigt-ish og en del afsnit Orange is The New Black (Sæson 5 er på Netflix nu, og jeg har glædet mig åndssvagt til det). Søndagen er blevet brugt på rengøring og besøg af mine forældre, samt et aftenbesøg i Magasin, hvor jeg blandt andet købte et par metalliske bukser* og en croissant-trøje*. Om lidt smider jeg en maske på og finder et par afsnit af førnævnte serie frem, selvom jeg faktisk er lidt skeptisk – Særligt i første episode var der et eller andet helt off i replikkerne. Eller er det bare mig? Måske har jeg bare glædet mig så meget, at mine forventninger har været skruet for højt op. Måske husker jeg den bedre skrevet end den er? Måske … Jeg er i hvert fald ikke klar til at vende den ryggen.
Næste uge byder på både fotoshoot (med min mand bag kameraet heldigvis), podcast-optagelser og et par møder, og så skal min førstefødte på sit livs første koloni … Sidstnævnte er jeg lidt ved at hyle over, men gør det selvfølgelig ikke. Endnu. Kan ikke love, at jeg ikke får noget i øjet, når bussen kører onsdag morgen.

God søndag derude. Jeg har savnet jer.

img_5818

 

   

29 kommentarer

 • Ann

  Kære snegl.
  Jeg er lige blevet færdig med episode 7 af den nye sæson OITNB. Og jeg giver dig så meget ret i din analyse!
  Det virker dårligt skrevet – replikkerne og karakterne er blevet for kliche og for urealistiske (så urealistiske de nu kan være i en amerikansk TV-serie…). Øv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Er desværre ret enig ift OITNB – er ca. halvvejs…. håber godt nok snart det vender!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, det føles som hud-velcro man skal hive af langsomt hele tiden – mellem mig og mit ældste barn. Det gør nas. På mig. Han er 12 og var til Distortion. Hans ven drak vodkashot. Der kørte en ambulance forbi vores lejlighed fem minutter i, at han skulle være hjemme. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal klare de næste 8 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Det var så en kommentar til det med nostalgien. Det sker også med alderen. Fatsvagheden bliver større. Pis.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine O.

  Har stadig OINTB S5 til gode. Håber virkelig ikke at den er alt for skidt!

  Mht. koloni, så forstår jeg dig SÅ godt. Min søn var på koloni i det sidste år af hans børnehavetid. Det var helt fra tirsdag morgen til fredag eftermiddag! Dælme lang tid, men han ELSKEDE det og var vokset MINDST 5 cm (i selvtillid), da vi hentede ham fredag eftermiddag. Men det er da vist nærmest obligatorisk at få en klump i halsen og lidt våde øjne, når man krammer sit barn og ønsker dem en god tur❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Sole

  Den trøje er for vild. Jeg har allerede klikket den hjem. Det er din skyld 😀 Fandme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Det har slet ikke noget med det her indlæg at gøre, men har I stadig Pelle? Jeg synes ikke, at man har hørt (læst) så meget om den her på det seneste.

  Bukserne er vildt flotte til dig! og t-shirten selvfølgelig, du ser i det hele taget bare vildt smuk ud<3<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sneglcille

   Pelle bor hos mine forældre nu. Otto havde to ret slemme astmaanfald tidligere i år, og desværre viste det sig at være Pelle-pels, der var synderen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • saramahler@hotmail.com

  Jeg er også igang med OITNB, og er indtil videre totalt skuffet. Synes ligesom der mangler et eller andet. :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  OITNB bliver såååå meget bedre!!! Virkelig, virkelig god sæson!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Reds accent sejler også rundt. Den er i hvert fald KLART blevet kraftigere… eller bare anderledes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var virkelig også skuffet over de første 2 afsnit.. men det bliver bedre efter afsnit 3!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg har udsat at tage hul på den nye sæson fordi jeg netop har hørt hvad du fortæller. Ved ikke ikke om jeg kan overskue at OITNB skal ødelægges 😉

  Og hey, vi har også savnet dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Midten og slutningen af sæson 5 af Orange er klart bedst! Det er som om de liiige har skulle skrive sig varme. Jeg binge watchede sæsonen her i weekenden (det må ma godt efter en operation og skulle holde sig helt i ro i 4 dage). 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Så enig omkring OITNB 😬Så to første afsnit med kæresten igår og vi var helt vildt irriterede begge to over det. Synes det virker overspillet, udpenslet og uden den der eleganthed og ægthed der ellers har været over persongalleriet🙄😒 Øij det er træls. Og mærkelig stemning som lidt før at man ikke holder med figurerne på samme måde. Håber det bliver bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   Uh og kan forresten anbefale “Girlboss”- den kan et eller andet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sneglcille

   Jeg så et halvt afsnit af Girlboss, men måtte slukke. Det fungerede ikke for mig. ‘You’re the worst’ tilgengæld… God!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Der er helt fint med reklamer på blogs – det gør mig ikke så meget. Men den bonbon-land reklame der fylder hele din blog lige nu er jeg slet ikke fan af 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sneglcille

   I know, hold ud. Om to uger er det helt slut med bannerreklamer her i huset 😘

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Men har du til gengæld set The Handmaid’s Tale? Den er for viiild.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Har været ret skuffet over OITNB denne her gang (har allerede slugt alle afsnit).. Den bliver lidt bedre til slut, men ja, der er et eller andet i denne sæson, som virker totalt off. Desværre. Havde også glædet mig helt vildt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg har set alle afsnit, spændende weekend i know…… underlig sæson. Forstår stadig ikke helt hvad de vil med den…..????! Den er ret ‘off’ i forhold til de andre sæsoner, god men anderledes 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A.

  Enig i forhold til OITNB. Synes slet ikke jeg har fået hvad jeg har glædet mig til, men jeg har dog også kun set de to første afsnit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Har kun lige set første afsnit, men tænkte klart også det var ret sløjt manusarbejde, – der hvor de taler om at smelte gitteret…’men HVOR får vi en citron fra?’ badumtji!! Plat… æv. Håber det blir bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil lige sige…
  Det er altså dejligt befriende at du ikke smider den store make-up på hver gang du poster et billede <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det med replikkerne i OITNB kan måske have noget at gøre med at tidslinjen ligesom er helt anderledes i denne sæson. Den spænder vist kun over tre dage i modsætning til de flere måneder den normalt spænder over. Derfor går dialogen måske lidt langsommere og mere ‘udpenslet’.
  Har ikke selv set det endnu, men tænker at det kunne have noget med det at gøre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sneglcille

   Måske. De virkede meget sådan platte og forcerede, synes jeg. Men forhåbentlig fortsætter det ikke sådan.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er en fase ....