En populær kjole, IKEA og 5 børn under samme tag

INDEHOLDER REKLAMELINKS

Jeg er netop landet i mit rodede køkken i min rodede lejlighed, efter et eftermiddagsbesøg i IKEA. Med en baby. Min baby. Det gik heldigvis ret smertefrit. Loulou chillede i autostolen i en indkøbsvogn, mens min mand og jeg systematisk vandrede gennem varehuset og fik hentet de ting vi skulle have. Meget kan man sige om IKEA, men for fanden hvor har de ualmindelig god service.
Vi fejrede det vellykkede besøg (vi blev med andre ord ikke skilt, hvilket var eneste kriterie) med milkshakes, pomfritter og dårlig radio i Volvoen på hjemvejen, inden vi igen stod i det nye sneglehus i Store Kongensgade. Nu to sengestel (til drengenes Auping-madrasser) og en masse IKEA-dims rigere. Min mand læssede mig, Loulou og alle sagerne af, og er kørt videre. For at hente Uma, der er på legeplads med min stedfar, og de to drenge, der lige nu er til fødselsdag hos min bonussøns ældste storebror, og så skal vi også have børnenes 9 årige fætter med hjem på overnatning… 1, 2, 3, 4, 5 børn. Jeg burde rydde op, for her flyder, men omvendt er 20 minutter med ro og varm kaffe, mens Loulou sludrer med sofapuderne, nok bedre givet ud. Senere bliver kaffen skiftet ud med den rødvin jeg ikke fik taget hul på i går, og så må vi sgu rydde op en anden dag…

Nok om IKEA, rod og mange mange børn. Grunden til at jeg åbnede computeren til at starte med, var for at skrive et par ord om den kjole jeg havde på i går, for den var populær på Instagram. Jeg har vist fået svaret alle der spurgte, men hvis nu der er andre, som har luret på den, kan jeg her fortælle, at den er fra Mads Nørgaard, at den er skidefin som kjole, men også fungerer fremragende som kimono udover bukser, som var måden jeg bar den i går og at den er stor i størrelsen, så man kan sagtens gå en størrelse ned. Den koster 1500,- HER  og kan også findes HER.

img_5576

img_5575

5 replies
 1. Christine T says:

  Jeg så dig idag. I Ikea. Mit hjerte sprang seriøst et slag over. Ej hvor ville jeg gerne have været modig og sagt hej. Men min stemme forsvandt og jeg følte mig som en 10-årig pige i backstage til Spice Girls-koncert. Shit det var vildt. I 10 sekunder. Så var du og din mand drejet ned af gangen med garderobeskabe, og min mands argumentation for en underlimet køkkenvask begyndte igen langsomt at sive ind…. Tak tak TAK fordi du kastede lidt hverdagsglitter over Ikeaturen!

  Svar
  • Diana says:

   Du er ikke alene, havde det på samme måde da jeg så Cecilie på naturcenter vestamager, i sommers:) Det er ret fjollet.. Tak fordi vi må følge dig smukke Cecilie

   Svar
 2. Marie says:

  Jeg bliver simpelthen nødt til at spørge om, hvad det er for nogle fine bukser du har på til kimonoen? De ser så fine ud

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *