3 grunde til at bloggen er lidt stille

Som nogle af jer måske, forhåbentlig, har bemærket, er der lidt langt mellem indlæggene herinde for tiden. I hvert fald er det ikke længere daglige opdateringer, som jeg ellers personligt foretrækker. Det er der selvfølgelig en grund til, eller faktisk er der flere. Tre af dem er:

 • Babylivet. Som I måske kan regne ud, tager det en del af min tid at være på ‘barsel’ med lækre Loulou, så jeg prioriterer alle mine daglige gøremål og arbejdsopgaver ud fra hendes behov, og for tiden har jeg ikke mange sammenhængende øjeblikke foran computeren, før om aftenen, hvor min hjerne oftest er træt og max kan overskue noget Netflix. Jeg øver mig fortsat på at finde den perfekte balance.
 • Nye projekter. Jeg brygger på noget. Flere ting faktisk. Otto og jeg er ved at færdiggøre den der børnebog jeg tidligere har fortalt om. Jeg er igang med at skrive på noget som måske bliver en voksenbog. Og så er der også noget andet. Én kæmpe ting, som jeg på vaskeægte og pisseirriterende bloggermaner ikke kan tale om endnu. Det gør at min koncentration, energi, og størstedelen af mine tanker bruges på det, og så er det sgu svært at få alt det andet, som jeg også har lyst til at skrive om, ud af systemet. … Og nej, jeg lover at jeg ikke er gravid.
 • Personlige udfordringer. Af den type, som jeg helt sikkert kommer til at åbne mere op omkring, også her, men som lige nu bedst kan beskrives som værende diffuse, og som jeg ikke engang selv forstår til fulde. Men jeg arbejder på at forstå det bedre, og på at tæmme dem. Det handler om selvtillid, selvværd og følelsen af at være god nok, og den der latterlige indre stemme, der er min værste fjende, og som jeg pt sætter alle sejl ind for at kvase én gang for alle. Men igen, meget mere om det, når jeg måske på et tidspunkt har fået løst gåden.

Og, som et lille fjerde bonuspunkt, som måske lyder åndssvagt, men som i den grad også har noget at sige om mit fravær. Bloggen flytter om 15 dage, og jeg er SÅ klar til et nyt bloghus, så præcis som da jeg skulle flytte lejlighed, har jeg lidt samme følelse af ikke helt at orke gøre noget nyt det ‘gamle’ sted, for jeg flytter jo alligevel, og bliver irriteret over ting, der ikke fungerer. I lejligheden var det døren, der ikke kunne lukkes ordentligt, og overboens højlydte salmesang, her er det popup-reklamerne og et par andre småskavanker, der springer mig i øjnene, langt mere end før. Lidt fjollet, men sandt. Jeg er ikke færdig med at blogge, langt fra, og vender stærkt tilbage med fornyet energi og masser af gå-på-mod, og selvfølgelig skal der nok komme mere inden jeg rykker, men nu ved I hvorfor der måske ikke sker så meget, som der plejer. Det er ikke jer, det er mig.

Følg gerne med på Instagram, som jeg opdaterer hyppigt.
God solskinstorsdag til jer!

img_5780

 

12 replies
 1. Maria says:

  Punkt 3… hvis du løser den, vil jeg gerne have opskriften. Det er en sej nød, men det dulmer altid lidt at vide, at man ikke er alene.

  Svar
 2. Lærke says:

  …manglende søvn har jeg også oplevet gå udover selvværdet! Det er lidt svært at være helt afbalanceret som nybagt mor:) måske engang med tiden at vi bliver bedre til at række den stemme fingeren!

  Svar
  • Mette says:

   Vil lige bakke op om det med manglende søvn. Det påvirker hjernen på en måde der kan give symptomer der ligner depression. Bare meget rart at vide. Den der nederen stemme indfinder sig ihvertfald også prompte her, når jeg får for lidt søvn..

   Svar
 3. Mette says:

  Kæreste du! Jeg ville ønske, at jeg kunne give den latterlige indre stemme, verdens største los bagi – og sparke det af pommeren til!!!! Jeg synes du er skæppe skøn og du er, uden tvivl, min yndlingsblogger! Tak for dig! Alt det bedste til dig og dine.
  De kærligste hilsner fra en trofast læser!

  Svar
 4. A says:

  Jeg kæmpede med det samme efter barn nr.2. Jeg begav mig ud i at få små succes’er for at ændre holdning til mig selv – i det her tilfælde begyndte jeg at dyrke en helt ny sport – for jeg kunne jo kun blive bedre.. skab små succes’er og gør kun ting som gør dig glad – ikke tænke på hvad andre forventer. Så kan du få det vendt. Det kan anbefales!

  Svar
 5. Mirjam says:

  Sneglcille har groet på mig i årevis og bliver kun bedre. Så ÅH, jeg glæder mig til, at der falder et klarere og stærkere lys på alle dine spændende projekter, og at du vender stærkt tilbage. Du er fandme go’, Cecilie.

  Svar
 6. Line says:

  Hvor er du sej og dygtig til at se på det lidt udefra. Det er altså et talent jeg vil ønske mig næste gang der kommer gaver i min retning!
  PS Nøj den ulv på t-shirten er creepy.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *