Vi er inde!

img_4858

Bare en hurtig Update fra mig her et øjeeblik inden midnat; Jeg sidder i min sofa, i min nye stue. Alle sover. På nær mig altså. Jeg har brugt de sidste par timer på at pakke ud, og selvom der er lang lang lang vej endnu, begynder det så småt at ligne et rigtigt hjem. Jeg er træt, både fysisk og mentalt, og jeg går snart i seng, men skal bare lige sidde og kigge lidt rundt, vænne mig til de nye lyde og falde ned ovenpå en virkelig lang dag.

Jeg synes måske, det er en anelse sært, at vi er flyttet fra Vesterbro og den skæve lejlighed på 2. Sal, og jeg blev faktisk ramt af et lille snert af tristhed over det for lidt siden, men jeg er ret sikker på, at vores nye rammer nok også skal bringe en masse godt. Her er i hvert fald dejligt og jeg glæder mig til at få pakket det sidste ud, at lære stedet at kende og ligesom lande her, og til at vise det frem selvfølgelig.

Godnat fra det nye sneglehus

3 replies
 1. Karoline says:

  Tillykke med det nye hjem! Det, jeg kan skimte i baggrunden, ser helt fantastisk ud. Lyst, rummeligt og bare rart. Er der 10 kilometer til loftet eller hvad?!

  Svar
 2. JanniChristiane says:

  Stort tillykke med det nye hjem!
  Jeg er spændt på at se, hvordan det hele tager sig ud, og håber selvfølgelig du viser lidt frem, når I engang er kommet rigtig på plads 🙂
  Alle steder man har kaldt sit hjem, er på en eller anden måde, svære at tage fra. Det er her man har haft sin base, følt sig tryg og har oplevet diverse hverdagseventyr. Er sikker på at vi er mange, der netop har den følelse, når vi forlader et hjem for et nyt 🙂

  // http://www.jannifromtheblog.dk

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *