Træt og sløj, men skide glad

Vi har nu været i vores nye hjem i to døgn og selvom der er lang vej endnu, sådan udpakningsmæssigt, så føles det rart. Jeg glæder mig til at den sidste kasse er tømt, forhåbentlig engang i næste uge, og så glæder jeg mig til, at få følelsen af at være hjemme. Det tager nok lidt tid, for lige nu føles det lidt som noget vi leger. Altså at vi bor her. Det er nu også ret hyggeligt, men det bliver rart at føle sig ordentligt hjemme.
Jeg er dødhamrende træt til gengæld. Mere end normalt. Delvist fordi at det har været nogle hektiske dage med flytning, arbejde og udpakning, men også fordi at mine børn ikke kan sove om natten. De har både svært ved at falde i søvn om aftenen, og vågner på skift og er helt forvirrede over hvor de er. Det forstår jeg godt, og nu har vi besluttet os for at de får lov til at blive puttet i vores seng, indtil deres værelse står helt klar, og alle er landet ordentligt.

Men det tærer på energien at komme sent i seng, og at blive vækket flere gange end normalt hver nat. At jeg også kan mærke en forkølelse og noget ondt i halsen snige sig ind på mig, gør det ikke nemmere, og da jeg i dag gik ned med skrald, uden at tage skraldet med, indså jeg, at jeg måske skal gå tidligt i seng i aften.

Foruden træthed, sygdom og en opvaskemaskine der ikke virker (fååååårk!) så er alt fryd og gammen, og jeg kan mærke at jeg er glad for tiden, sådan ægte glad.

Som jeg har sagt og skrevet et hav af gange glæder jeg mig helt vildt til at byde jer indenfor, men indtil videre må I nøjes med et stemningsbillede, der beskriver situationen ret fint:

img_4861

19 replies
 1. Anne says:

  Hej Cecilie. Jeg har tænkt på, hvad I gør med jeres gamle lejlighed på Vesterbro? Ikke at jeg er interesseret, for jeg har en skøn lejlighed på Nørrebro. Det er udelukkende nysgerrighed. 🙂

  Svar
 2. Louise says:

  Træthed lyder fuldkommen forståeligt! Og hvor ser jeres nye lejlighed bare helt igennem skøn ud – selv med udpakningsrod! 🙂

  Svar
 3. Lára says:

  Tillykke med jeres nye hjem! Det må være lækkert med lidt mere plads 🙂

  Du bærer tit rundt på Loulou i en strækvikle. Kunne du lokkes til at skrive et indlæg om det? Erfaringer, tips og råd. Hvilke(n) vikle(r) i bruger, hvilke stillinger og hvor meget tøj hun har på i den når i går udenfor osv.? Google er en jungle, så tips og tricks fra en flittig viklebruger kunne være fedt 🙂

  Svar
  • Trine says:

   Ellers så tjek slyngejordemoder.dk ud eller find hende på Instagram. Det er sødeste Lotte, som står bag, og hun har totalt styr på de der slynger! Hun laver og deler de fineste videoer med tips og tricks og laver events med slyngevejledning (fx i mødregrupper el.lign.)

   Svar
  • Sneglcille says:

   Har ikke så meget forstand på det. Det er en ergobaby jeg har (det hedder vist en hybrid vikle) , og jeg er rigtig glad for den… det er cirka al min viden om vikler 😛 Jeg bliver vist aldrig en ægte ’slyngemor’ 🙂

   Svar
 4. Katrine O. says:

  Vi flyttede fra Vesterbro i fredags og de første to nætter var mega hårde, fordi børnene havde vildt svært ved at falde i søvn og vågnede en del gange. Men efterhånden som vi fik pakket vores ting ud og stillet på plads, så sov de også bedre og bedre. I nat var der ingenting, så gætter på at dine børn også snart sover helt fint igen 🙂

  Svar
 5. Katrine says:

  Glæder mig til at se når I er på plads 🙂 Og når der er overskud på søvnkontoen og du har gjort dig lidt erfaringer, så ku det være fedt med et indlæg om dit nye kamera 🙂

  Svar
 6. Pernille says:

  Vi flyttede for to måneder siden, endda til en midlertidig bolig, hvor vi skal bo imens vi bygger vores eget hus. Men tiltrods for en ‘flot’ slut 90’er sart laksefarve på væggene (vi gider ikke male et midlertidigt hus), føltes det som et hjem så snart vi havde pakket alle vores ting ud. Så den der hjemme følelse er helt sikkert lige rundt om papkasserne 🙂

  Svar
 7. Christine says:

  Søde Cecilie

  Jeg ved godt, at du har skrevet det før, men jeg kan simpelthen ikke finde indlægget med det, so here goes: hvilke sider, var det, at du skrev jer op til? Er selv i gang med at lede efter en lejebolig i København 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Datea
   Findbolig.nu
   KAB
   FSB
   … Der var vist nogle flere, men det er lige dem jeg kan komme på. Held og lykke 🙂

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *