Store flyttedag

SÅ! Dagen er kommet. Alt er pakket og vi er klar, utroligt nok, da jeg i går havde svært ved at se en ende på det. Men det lykkedes og nu er det bare at vente. Om et par timer får vi nøglerne til vores nye hjem, og et par timer derefter rykker vi alle vores kasser og møbler derind. Jeg har ikke sovet meget i nat, fordi jeg glæder mig så meget, og selvom det er lige om lidt, føles det uvirkeligt. Men det er det slet ikke, det er mega virkeligt. Når jeg går ud af døren herfra om en time, så er det min sidste gang i lejligheden meget længe, for jeg skal ikke med tilbage og hente tingene i dag. Næh, jeg bliver det nye sted og tager imod, når min mand og flytteholdet kommer med vores ting. Fy for fanden, hvor er jeg spændt.
Jeg har i øvrigt mit kamera med hele dagen, fordi jeg satser på at få filmet en flytte-video, men mon ikke at jeg også viser lidt frem på Instagram og Snapchat. I think so.

God solskinsmandag til jer <3

7 replies
 1. Mette says:

  Happy flyttedag <3 Nyd det! Jeg elskede, at vi flyttede i noget federe, efter vi havde fået vores datter 🙂

  Svar
 2. Trine says:

  Ha’ en god flyttedag. Min mor flytter også idag efter 35 år i vores barndomshjem. Det er SÅ mærkeligt, men det bliver godt for hende. Tak fordi vi må følge med i jeres hyggelige hverdag 👌🏼

  Svar
 3. VenterPaaVinBlog says:

  God flyttelyst – godt at have ordnene flytte-øl og flytte-pizza i mente. 1 maj betyder jo at man kun bør tage en halv arbejdsdag, så det må betragtes som lidt obligatorisk med lidt jobfryns til jer med al’ den overarbejde (:

  – A

  Svar
 4. victoria says:

  Måske det er gået forbi min næse. Men jeg tænkte på hvilket kamera det er du har investeret i? Jeg synes det ser lidt lille og fikst ud i frohold til nogle af de andre “rigtige” kameraer 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *