SØNDAGSSHOPPING: Skjorter

SPONSORERET: INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skjorter er mit ultimative go-to stykke tøj for tiden. Dels fordi at jeg fødte en baby for syv uger siden og derfor har et relativt løst maveskind og endnu ikke har tabt min graviditetsvægt. Netop fordi at jeg har en baby på armen meget af tiden, og en to-årig om benet, er det begrænset hvor meget tid jeg har til at gøre mig klar om morgenen. Og der synes jeg at løsningen bukser + skjorte virker hver gang. Jeg føler mig pæn i det, behøver ikke at tænker på om noget strammer og så er det nemt at se ret tjekket ud i noget så simpelt som jeans, støvler, eller sneaks, en skjorte og en sej strik eller jakke over, hvis jeg selv skal sige det. Derfor er ugens shoppeindlæg dedikeret til skjorter… 9 af slagsen.

skjorter

1.Jeg er ret glad for striber, lyseblå, og flæser for tiden… Så det giver lidt sig selv at jeg selvfølgelig skal have fingrene i denne her fine sag. 270,- HER

2.Lang skjorte med fine lyserøde bolchestriber… 900,- HER

3.Lys denimskjorte, der er længere bagtil, hvilket jeg synes er et virkelig pænt snit … Den er nedsat til 260,- HER

4.Jeg bliver ved med t vimse rundt om denne her. Synes simpelthen den er så flot, og jeg tror at den hurtigt ville blive en favorit, både til hverdag – og til aftenbrug. 1700,- HER

5.Jeg synes at det her kig til ryggen er ret fint, og jeg forestiller mig at det også er rart til sommer med lidt indbygget ventilation. 350,- HER

6.Egentlig et ret spraglet print, der alligevel formår at være enkelt og ikke larme for meget. Jeg vil gå en størrelse op og bruge den over blå eller sorte jeans. 1300,- HER

7.Jeg elsker denne her type skjorter med masser af stof. Dog er jeg lidt bekymret over længden på ærmerne, som jeg tror kommer til at se lidt afstumpede ud på mine lange fangearme. Men jeg tror lige, jeg skal prøve den alligevel. 600,- HER

8.Eeeej, hvor er den pæn og sej denne her. Elsker printet, snittet og det at den er let gennemsigtig. Jeg vil bruge den med en undertrøje under til hverdag og en pæn blonde BH til fest, når altså mit maveskind tillader det. 700,- HER

9.Oversized skjorte i en ret lækker grøn farve til 199,- HER

2 replies
  1. M says:

    Tak! Fødte vores nr. 3 for fem måneder siden og er konstant ude efter pænt og ammevenligt tøj – skjorter for the win 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *