SØNDAGSSHOPPING: Sandaler

SPONSORERET: INDEHOLDER REKLAMELINKS

Endelig, endelig, endelig! Sommer, sol og sandalvejr. Som det geni jeg er, har jeg desværre bare smidt alle mine sandaler ud da vi flyttede. Vistnok fordi at samtlige af dem var udtrådte, og jeg på den måde blev nødsaget til at købe nye … Noget jeg imidlertid ikke har fået gjort. Før nu… Under fremstillingen af det her indlæg kom der nemlig to par i min indkøbskurv, og selvom jeg har smådårlige erfaringer med at shoppe sko online, har jeg på fornemmelsen, at det bliver godt.

sandaler

 

1.Jeg har luret på dem her længe, og nu var der 20% på, så de skal altså hjem på prøve … 1000,- HER

2.Leo-sandaler med en lille hæl. Jeg elsker både printet og formen. 350,- koster de HER

3.Jeg tvivler på at jeg nogensinde bliver rigtig træt af frynser. Og denne her farve er simpelthen så pæn, særligt til et par brune stænger og tæer. 290,- HER

4.Prikkede skønheder lige til at stikke fødderne i, til 300,- HER

5.Badesandal-trenden vokser på mig, og jeg synes at de her er ret seje … 270,- HER

6.Sort læder og farverige pom-pom’er … Elsker det! 250,- HER

7.De er så mega skønne dem her, og jeg har flere gange overvejet at købe dem, for de er nemlig også ret rare at have på. De koster 1600,- HER

8.Rosa fryns! Så pæne… De findes også i sort. Til 700,-  HER

9.Simple og seje synes jeg at de her er, og de passer til det meste, hvilket er ret meget et must, når jeg shopper sandaler. 120 kroner HER

 

3 replies
 1. Kathrine says:

  Må man komme med et ønske til et shopping-indlæg? – I så fald kunne jeg godt tænke mig et indlæg omkring crossbody tasker. Så du havde en fed en på forleden på snappen 😀

  Kunne godt tænke mig at høre din mening om en god crossbody taske. Jeg synes, der findes så mange, og har i mange år svoret til Mulberry – men synes jeg er klar til at finde en ny – og da jeg bliver 30 lige om lidt er det jo et oplagt ønske 🙋🏼

  Tak for en dejlig blog – jeg følger trofast med!
  Kh Kathrine

  Jeg ønsker mig en

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *