Shopping: 9 kjoler

SPONSORERET: INDEHOLDER REKLAMELINKS

Jeg savner at gå i kjoler. Eller. Jeg savner at føle mig tilpas i kjoler. Jeg ved ikke hvad det er, men for tiden er det altså bukser og skjorte-løsningen, der fungerer bedst, og jeg føler lidt at jeg er udklædt (på den dårlige måde), hver gang jeg forsøger mig med en kjole. Dog er jeg så småt begyndt at bevæge mig over i kompromiset: kjoler over bukser, hvor 90’er det end må være. Og satser på snart at være helt tilbage i kjolemode. Synes nemlig det er så pænt på andre.
Jeg har kig på dem her pt:

kjoler

1.Fin småblomstret kjole, som jeg tror vil gøre sig godt over sorte jeans for eksempel. 320,- HER

2.Silkekjole fra Ganni, der vil gøre sig godt over en hvid t-shirt og jeans (og bare ben, når jeg en dag er klar til det). 1700,- HER

3.Hvad kan jeg sige? Jeg elsker flæser! 240,- HER

4.Ret skøn farve og god længde. 350,- HER

5.Denne har lidt samme snit som en af mine yndlingskjoler, der pt synger på sidste vers. Farven er ret fin, særligt til sommer, og så kan den styles op og ned alt afhængig af vejr og lejlighed. 1700,- HER

6.Ok, det her er allerede mere en trøje end det er en kjole. Men der er noget ved striberne, farven og snittet, som jeg godt kan lide, og til et par jeans, flade sko og solbriller, er der ret meget det perfekte sommerlook. 180,- HER

7.Jeg er kæmpe fan af pyjamas-looket, og forestiller mig at denne her er verdens mest behagelige kjole. Jeg vil bruge den over jeans, og måske med en lille hæl under fødderne, sådan for at nedtone nattøjs-/søndagsviben. 350,- HER

8.Denne ligger lige nu i min indkøbskurv, og hygger sig. Jeg er helt vild med den, og har på fornemmelsen at det bliver en af de kjoler, jeg kommer til at bruge rigtig meget. Den koster 700,- HER

9.Der sker lidt meget på denne her. Ærmehalløj, striber, broderi. Men jeg synes at den mørkeblå farve toner det ned på et helt perfekt stadie og jeg forestiller mig at den vil gøre sig godt over sorte bukser, som en slags tunika. 260,- HER

3 replies
  1. Sofie says:

    Kæmpe stor ros til dig for at have fået rigtig mange kjoler med i en prisklasse hvor studerende kan være med!!

    Svar
  2. Carina says:

    Jeg synes det er så dejligt, at du altid har tøj med i forskellige prisklasser, når du laver denne slags indlæg. Jeg er for nærig (og lidt for fattig) til at give 1700 kr for en kjole, men jeg er også helt med på at der andre der gerne giver det, så jeg synes det er så fint at du blander lidt 😄

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *