I øvrigt #87

 • Har jeg muligvis den mest skizo musiksmag ever. For tiden hører jeg for eksempel primært Justin Bieber og Wu Tang.
 • Har jeg skiftet Snapchat ud med insta Stories efter at der havde forvildet sig nogle ret specielle følgere forbi snappen. Sjældent (aldrig faktisk) har jeg set så mange tissemænd. Det gad jeg ikke. Så Fredagsfølger er rykket til Instagram (for nu).
 • Kunne jeg sagtens leve af hyldeblomstsaft… gerne med et skud gin i, som har vist sig at være en himmelsk kombi.
 • Sov Loulou og dermed også jeg i seks sammenhængende timer i nat. Jeg har det helt mærkeligt i dag. Udhvilet. Det er nyt.
 • Er der tydeligvis noget helt vildt ved en dobbeltklapvogn. Folk stopper op konstant og kigger, griner, peger, tager billeder.
 • Ser jeg virkelig meget kender du typen? For tiden. Og er virkelig god til at gætte
 • Tror jeg at Mads Steffensen er et af de rareste mennesker i
 • Har jeg smidt alle mine sandaler ud da vi flyttede. Det er jeg lidt træt af nu.
 • Slukker mine genboer aldrig lyset i deres stue. Aldrig. Så udsigten fra min seng er som på billeder nederst, all Night long.

img_5426

16 replies
 1. Marie says:

  Jeg savner virkelig fredagsfølger på snappen 🙁 Men jeg kan selvfølgelig godt forstå at du ikke gider kigge på tissemands-billeder, har virkelig aldrig fattet hvorfor mænd gør sådan noget!
  Er det muligt at lægge fredagsfølgerne ud på youtube, ligesom du gjorde i en periode? Det ville bare være så dejligt hvis os der ikke har Instagram stadig kunne følge lidt med 😀
  God weekend til dig og din søde familie <3

  Svar
 2. Sandra says:

  Stemmer i med Marie. Savner virkelig også fredagsfølger😔 Er heller ikke på Instagram.
  God weekend😍

  Svar
 3. Kristine says:

  Jeg bruger ikke Snapchat, så jeg elsker til gengæld, at Fredagsfølger er flyttet til Instagram! 😍

  Svar
 4. Trine Bean says:

  Jeg synes, det er rart med fredagsfølger på Instagram. Det giver et bedre flow og er mere lækkert visuelt end Snapchat.
  Hvis man savner fredagsfølger, kan man downloade Instagram, og blot følge dig, hvis man ikke er interesseret i andre på Instagram.

  Svar
 5. Janne says:

  Jeg savner også fredagsfølger på Snapchat. Har Instagram, men synes det er irriterende at skulle tjekke to apps for stories (jeg bruger primært Snapchat), så håber du snart slipper for diller-billeder og kommer tilbage på snappen 🙂

  Svar
  • Janne says:

   … jeg synes at Instagrams stories er så! lang tid om at loade. Og så skal jeg (ved ikke om det også gælder alle andre) selv tænde for lyden på Instagram (jaja, #firstworldproblems 😉 ).

   Svar
  • Sneglcille says:

   Der har været nogle rigtig ubehagelige episoder på Snapchat, så jeg tror det desværre ikke.

   Svar
   • Anna says:

    Hvorfor sætter du ikke bare din konto op så du skal acceptere alle nye som sender billeder til dig. Insta stories er træls.

    Svar
    • Sneglcille says:

     Fordi jeg godt kan lide at have kontakt med mine følgere. Altså dem der ikke sender mig videoer af onani, og trusler. Snapchat giver mig ondt i maven efter de episoder, der har været. Så har slet ikke lyst til at være der længere.
     Desuden kan jeg godt lide insta-Stories.

     Svar
 6. Janni S. says:

  Jeg synes også bedst om Snapchat. Insta Story tager en evighed om at loade. Instagram er vidunderlig, bare ikke story delen. 🙂

  Svar
 7. Julie says:

  Jeg er hverken på Insta eller Snap,så der er meget,jeg ikke forstår. Feks Dick picks. Jeg forstår dem ikke. Hvad er ideen? Er det en slags digitale blottere,der sender dem? Eller tænker de her mænd, at nok er du gift og har tre børn, men hvis du ser deres gudesmukke dillerbilleder,så kan du ikke modstå at mødes med dillerens ejermand? Jeg forstår det ikke. Men jeg forstår godt, du ikke orker snappen. Det lyder ikke så rart.

  Svar
 8. Dorte says:

  Sjovt som alle hæfter sig ved snappen osv. Jeg hæfter mig kun ved at genboen aldrig slukker lyset….. hvorfor??? Er de mørkeræd, bygger de, er det metroen, er det en butik, en “massage butik” hvad??? Det må du altså undersøge nærmere..😄😄

  Svar
 9. Louise, Mor her says:

  Punkt 5, 6 og 7, hear hear.
  ELSKER kender du typen og bliver virkelig tit standset og begloet når jeg lufter dobbeltvognen – så underlig er den da heller ikke??!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *