For meget af det gode?

Det går godt. Men. Jeg vil måske lidt for mange ting for tiden, og det er enormt svært for mig at sortere i det. Så det har jeg ladet være med, og bare kørt på. I weekenden sagde min krop stop og nej tak. Snurrende hænder, tristhed og hjertebanken. Jeg har faktisk slet ikke lyst til at skrive det, for det virker så åndssvagt at man kan have det sådan her, når jeg primært kun har dejlige ting på min tallerken – Men så igen, det er (desværre) også begrænset hvor meget dessert man kan indtage uden at få flødekvalme. Min grænse er åbenbart nået. Og efter lidt venlig rusken fra både min veninde og podcast-makker Rachel og min smukke mand, har jeg sat mig for mål at gøre noget ved det. Nu.
Jeg startede for eksempel dagen med at lave en liste over, hvad der er vigtigst og hvad jeg godt kan undvære lidt endnu, samt at opremse nogle løsningsforslag. Allerede nu, et par timer inde i mandagen, kan jeg mærke pulsen falde og smilet finde tilbage. Så småt. Det er en process og der er ingen tvivl om, at det er heldigt, at jeg reagerede på den følelse, der har luret de sidste uger og som tog over i weekenden, inden det blev for meget. Der har jeg været. Det skal jeg ikke igen.

SÅ hermed en kærlig reminder og et opråb både til mig selv og til jer, der har det på samme måde, eller som måske har kigget på mig og tænkt at jeg har styr på det hele. I don’t. Og det behøver jeg heller ikke.

img_5334

9 replies
 1. He says:

  Hej Smukke .

  Det er så ubeskrivelig hård fase du er i nu , småbørnsmor til 3(4) selvstændig og kvinde i 30’erne. Det hele bliver nemmere i næste årti. Jeg meget respekt for den måde du håndterer dit liv på.

  God karma til dig .

  Smil He’

  Svar
 2. He says:

  Hej Smukke .

  Det er en ubeskrivelig hård fase du er i nu, småbørnsmor til 3(4) selvstændig og kvinde i 30’erne. Det hele bliver nemmere i næste årti. Jeg har meget respekt for den måde du håndterer dit liv på.

  God karma til dig.

  Smil He’👍

  Svar
 3. Jo80 says:

  Altså jeg er tilfreds bare jeg har tømt opvaskemaskinen og måske redt mit hår! Og jeg har ligesom dig en baby og 2 andre børn. Kender godt det med at ville alt muligt og kan blive trist over ikke at føle jeg når noget som helst, men så kigger jeg lige på de der børn som jeg jo tager mig af, og det i sig selv er skisme en stor bedrift. Du når nok alt det du vil, også selvom du sætter farten ned. Husk at kaffe, sofa og skod tv, det skal man ikke forsømme!

  Svar
  • Kira says:

   ❤️
   Jeg har godt nok også måtte justere forventningerne og planerne og jeg sidder kun med en baby og en storebror på 5 år 😅

   Svar
 4. Rikke says:

  Jeg er ked af, at du har det som du har det lige nu, og jeg kan godt forstå, at du har svært ved at sætte ord på det… Men jeg er glad for, at du alligevel vælger at dele, for jeg ramte muren i weekenden og råbte højt og længe af min mand – foran mit barn – og jeg skammer mig sådan over det! Jeg har det helt ad helvede til for tiden, og jeg ved slet ikke hvordan jeg skal komme ud på den anden side, men nu prøver jeg at lave en liste (eller 10) og så tage den derfra. Jeg har 2 børn (4 og 7), en dejlig mand (som arbejder 100 timer om ugen) og et fuldtidsjob (8 – 16), som jeg er glad for, men har været lidt for stresset på det sidste…. jeg satser så meget på, at jeg ved at få sat tingene lidt i perspektiv, kan finde lidt overskud i hverdagen igen. Tak for en super vedkommende og velskrevet blog – you rock!!
  Kh Rikke

  Svar
 5. Jenný Lára Lund says:

  Jeg ELSKER at følge dig. Du er seriøst DK’s bedste blogger. Tak fordi du altid er så ærlig. Mvh en fast læser.

  Svar
 6. Stine says:

  Så dejligt du også deler sådan nogle tanker. Sådan har jeg også lige haft det og er i gang med samme proces for at få lidt ro på igen. Hvis du får lyst, må du meget gerne skrive noget om hvordan du dealer med sådan nogle perioder i livet. Men det haster ikke 🙂 Pas på dig selv !

  Svar
 7. Mette says:

  Tak for dig, og for at du deler! Det vender igen 😊(hvilket jeg også lige siger til mig selv, det listetip faldt på et tørt sted).

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *