L for Lalandia, leverpostej og livestream

screen-shot-2017-05-20-at-14-11-53

I det nyeste afsnit af Voksen ABC taler vi blandt andet om Lalandia, hvor jeg aldrig har været, og om leverpostejslivet, der både kan være så kedeligt og ordinært, at man får lyst til at skrige, men som også kan være trygt og lækkert. Foruden Lalandia og leverpostej dækker vi logistisk, løsninger og lister … Jeg håber I har lyst til at lytte med HER.
På mandag kommer der et bonusafsnit, der er en anelse anderledes, da det er lydsporet til den live-stream vi lavede på vores Facebookside sidste fredag (og som I kan se nederst i indlægget her). Så hvis man ikke har set den, eller bare ikke lige fik ordentlig fat i lyden, der var lidt lav (næste gang sætter vi en mikrofon til), får I optagelsen som podcast på mandag.

screen-shot-2017-05-20-at-14-12-12

Vi er ved at være halvvejs igennem alfabetet, og der er dermed helle ikke mange måneder tilbage af podcasten, men som vi også fortæller i videoen/bonusafsnittet, så har vi noget på tegnebrættet. Både i forhold til Voksen ABC, som bliver til et plakatprojekt, men også noget helt nyt brygger vi på. Noget som vi faktisk allerede nu er gået i gang med at forberede, og som går i luften om nogle måneder. Det bliver skidegodt, og vi glæder os. Men først har vi lige 16 bogstaver tilbage som vi skal have snakke lidt om …

Husk at I kan abonnere i iTunes, og at I kan følge med på både Facebook og Instagram @voksen ABC.

3 replies
  1. Eva says:

    Når man tænker på, at Lalandia visse tider af året er lige så dyrt som en billig rejse sydpå, så ved jeg godt, hvad jeg foretrækker…

    Svar
  2. Milla says:

    Jeg håber virkelig I laver nok af den plakat! Jeg kan simpelthen ikke huske rækkefølgen af alfabetet og fik derfor en sød, mindre plakat af min veninde, med alfabetet på da jeg blev færdig på uni. Den må gerne opgraderes med jeres 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *