Jeg er her!

img_5410

Der har været stille i nogle dage hos mig. Sandheden er at der er sket og sker virkelig mange ting for tiden. Alt fra dødsfald, til store beslutninger og forhindringer, har ramt min vej, kombineret med at min mand har haft lange arbejdsdage, der gør at jeg har stået for hentning, affodring og putning af de tre hjemmelavede lømler. Dagene har spist hinanden, og min hjerne og mit følelsesregister har været på overarbejde – og alt det har på en eller anden måde givet mig en skriveblokering – Når det sker, ved jeg af erfaring, at det er bedst at checke helt ud noget tid. Nåhja, og så har jeg stort set heller ikke siddet ned siden engang i sidste uge. Så selvom ideer til nye blogindlæg har været der, er de kun blevet til noter, eller halve kladder. Jeg tjekkede lige og jeg har sgu gået 64 km siden i søndags. sådan tænker jeg bedst. Når jeg går. Og for fanden, hvor har jeg tænkt, grublet og nu også besluttet ting.

I dag er der da også faldet lidt mere ro på mit sind, mine mange tanker om alt og intet er på en eller anden måde gået op i en højere enhed, og min mavefornemmelse er god. Om lidt kommer min mand hjem, forhåbentlig med de skumbananer jeg drømmer om, efter tre dage alene med tre børn og en helvedes masse kilometer i benene, og nu også ro i maven.

Tak til jer der har skrevet bekymrede mails og beskeder. Jeg ER ok. Totalt ok, faktisk. Men tak alligevel, det er rørende at I tænker på mig, der er trods alt kun gået tre dage. I er sgu så gode!

 

6 replies
 1. Ninna says:

  Jeg er ked af at høre, at der har været dødsfald og forhindringer på din vej. Det er godt at høre, at du er ok. Egentlig lidt mærkeligt, at man kan bekymre sig om en, som man aldrig har mødt eller talt med. Tag al den tid du har brug for, vi (dine læsere) vil stadig være her, når du kommer tilbage!

  Svar
 2. Ann says:

  Dejligt med et lille pip. Jeg kender det godt fra mig selv, det der med at tjekke ud når der er lidt for mange ting, der fylder.
  Men jeg har savnet dig. Og ligesom der er en anden, der skriver, så er det lidt mærkelig, at man er så investeret i en person, man aldrig har mødt.

  Du var den første blog, jeg begyndte at læse, og jeg har fulgt med i 6 år. Det bliver så mærkeligt, hvis (når?) du stopper med at blogge en dag. Lidt ligesom et venskab, der slutter. Måske et venskab med envejskommunikation, men vel stadig et venskab af en art.

  Svar
 3. Ida Burchardi says:

  Du er freaking sej med og uden blogoverskud! Hente, made, putte 3 børn situation er så totalt imponerende🙌 Håber du snart får mere ro på i sneglehuset.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *