God ide, i teorien

img_5435

‘Verdens bedste ide! Hvorfor har vi ikke tænkt på det noget før?’ … sådan reagerede min mand da jeg fremlagde min plan for fredag aften, hvor Otto skulle være hos sine bedsteforældre. Planen var noget med at putte de to piger i klapvognen, mens vi spiste mad og drak drinks, uforstyrret.

HAHAHA!

HA!

Nåhm. Vi fik dejlig mad. Og nåede da også en drink, mens Uma kværnede pomfritter og Onion rings, og så Gurli Gris på sin fars telefon. Der var lidt optakt til uro i Loulous side af vognen, men kun på den måde, hvor man umiddelbart tænkte, at hun ville falde i søvn inden for kort tid.

Åh altså. Amatører.
Ingen faldt i søvn. Og uro blev til reel gråd, og aldrig før har jeg bællet en espresso så hurtigt, inden vi nærmest løb hjem gennem byen, med en rasende baby og en pjevset to årig.

Oh Well.

Maden var vidunderlig. Servicen god. Solen skinnede, luften var lun, og der var nogenlunde ro den første time, så selvom anden akt af vores plan, som indebar sovende børn, drinks og fingerflet, gik i vasken, og jeg virkelig misunder dem, hvor den slags lykkes, oooog nok er lidt mere skuffet over at det ikke gik, end jeg vil indrømme, kan jeg sagtens nøjes med den dåseøl vi nok om lidt deler på bagtrappen, når de to piger sover i hver deres senge … Om lidt. (Sov nu for fanden!!!)

God fredag

img_5430

14 replies
 1. Louise says:

  Jeg synes det er SÅ dejligt og forfriskende med et ærligt take på forældrelivet – hvordan det ikke altid går lige efter planen når man har med små børn at gøre. Så det hele ikke er så insta-korrekt 😊

  Svar
  • Anna Sofie Slot - PSYKOBLOGGEN says:

   Helt enig! Jeg misunder dem, der kan få det til at lykkes. Men jeg må indrømme, at jeg tror, hovedparten af alle forsøg ender med noget a la det her. Men det har vel også sin charme at kunne være taknemmelig for det, der trods alt gik godt… 🙂

   Svar
 2. ME says:

  Åh, hvor jeg kender det. Min datter pigen måneder har også en formidabel evne til at vågne lige som jeg skal til at tage den første bid af min mad 😆 Hun er heldigvis sjældent sur, det er bare ikke helt nemt at spise med en langarmet pilfinger på skødet. Det er i øvrigt over en måned siden, min kæreste og jeg har spist et uforstyrret måltid sammen

  Svar
 3. Kaja says:

  Ha ha ha. DET har vi også prøvet et par gange eller 10. Nogen gange går den men ofte not so much. Husker tydeligt en storbysferie : tidlig aftensmad…tjek… løbe krudt af på legeplads.. tjek… gå aftenstur så barn sover efterfulgt af drinks på udecafe….. ingen tjek. Vi gik og gik og gik… det er som om de kan mærke at man VIRKELIG gerne vil ha de skal sove 😉

  Svar
 4. Rutsje says:

  Jeg så din story, hvor din mand prøver at putte Uma – og blev helt misundelig! ‘Hold da op de er cool forældre, de har bare styr på det hele .. Hvorfor kan vi ikke det der?!’ .. Haha, årh følte mig knap så alene og amatør-agtig ved næste video 😀 😀 🙂

  Svar
 5. Charlotte says:

  Med en 10 uger gammel baby, der absolut IKKE gider ligge for sig selv i hverken barnevogn eller andre steder, er det altså lidt en lettelse at høre, det heller ikke altid lykkes for jer. Jeg har misundt snaps”ene af Loulou der ligger og kigger sødt og stille ud i luften meget!

  Svar
 6. Louise says:

  Vi har ALDRIG præsteret voksenaftenhygge væk med sovende baby/barn (nu 2 år) i klap-eller barnevogn. Jeg er dybt misundelig på de forældre, der kan have deres børn med til Skt. Hans bål, diverse festivaller osv,, hvor barnet bare sover den søde søvn, hvor det i øvrigt ikke har den store betydning at komme i seng 1, 2 eller 3 timer senere end normalt og barnet bare indhenter søvnen med en lidt længere lur dagen efter.
  Men faktum er, at mit barn er nysgerrig. Så nysgerrig, at middagsluren heller ikke kan klares på farten, for man skulle jo nødigt gå glip af noget. Til gengæld er mit barn rigtig god til at sove igennem og har gjort det siden hun var 6-8 uger 😉

  Svar
  • Maria Louise says:

   Åh, det kender jeg godt! Min dreng sover så heller ikke igennem overhovedet (vågner 4-8 gange) og nærmer sig hastigt 1 år 😳😴 Men sådan er han nok bare (både min mand og jeg var dårlige sjovere som børn – så det er tarveligt, men det er arveligt, som min mor plejer at sige 😅)

   Svar
 7. Sofie says:

  Det er altså ikke et dømmende, “ej jeg trode”-bvadr spørgsmål – for jeg vil bare spørge, om det er en hakkebøf Uma spiser? Og hvad jeres forhold til det med at spise kød er, siden du har sagt, at I ikke spiser det (hjemme)? Hilsen er vegetar, der spiser fisk (det hedder vist noget), som nogle gange ville ønske hun kunne spise en hakkebøf.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Børnene og min mand spiser stadigvæk kød når de er ude. Jeg kan godt finde på det også, men det er efterhånden længe siden.
   Jeg tror det hedder pescetar det du er, og flexetar, det som vi praktiserer 🙂

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *