Et lukket kapitel

img_5195

Jeg sidder på en trappe på Vesterbro.

Det er i dag at vi skal overlevere lejligheden. Lige nu faktisk. Michael har netop lukket lejerne ind, mens jeg sidder og kigger fra den anden side af gaden, som den nysgerrige type jeg er. De ser søde ud og spændte. Selvfølgelig. De starter jo også et nyt kapitel i dag. I det skæveste, men fineste sneglehus, der findes. Jeg troede det ville blive underligt, at jeg ville blive rørstrømsk, måske græde lidt. Sådan er det ikke, slet ikke. Jeg er rolig, og næsten lettet. Jeg smiler ved tanken om alle minderne, de gode og de svære. Jeg har følt alting i den lejlighed. Fra forelskelse til sorg, lykkeglimt og had. Og så er det jo der jeg fødte mit tredje barn. På stuegulvet under vinduet. Men det gør mig ikke trist. Jeg er glad, lettet og klar.Vi er klar.
Farvel, eller i hvert fald på gensyn Vesterbrogade

2 replies
  1. Sofie says:

    Hvordan har I tænkt at gøre i den nye lejlighed, når den også ‘kun’ har tre værelser? Skal alle børnene så stadig sove sammen? 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *