Om K, hverdagsromantik, den onde skuffe og en spørgerunde

Det startede med en bus …

Måske kan I huske, at min mand ret spontant købte en gammel bus for nogle måneder siden. En bus, han oprindeligt havde tænkt at bruge delvist som forlængelse af hans fotostudie, som han lejer ud indimellem, samt til fotoskydninger på locations (som makeup/skifte/fotoudvælgelses-station) og så som autocamper med ungerne hen over sommeren. Men nu er det sådan, at min mand er udstyret med en krøllet hjerne, der ser muligheder i alt. En hjerne som jeg både elsker ham for at have, men som jeg også ind imellem er ved at gå ud af mit gode skind over. Hvad den mand ikke har haft af ideer altså. Men lige præcis denne her ide, den ryster jeg slet ikke på hovedet over længere… For at gøre en meget meget lang historie kort, åbner han sammen med to partnere et foodtruck-marked på Thorvaldsens plads henover sommeren.
Ja.
Bussen er blevet lavet om til en bar på hjul, og så er det simpelthen lykkes ham jeg er gift med, at overtale både Thorvaldsens museum, Københavns kommune og en masse seje restauranter og virksomheder til at starte det, der kommer til at hedde Thorvaldsens rum. De åbner i juni og man vil på pladsen kunne købe mad og drikke, samt hænge ud i solen (den skal nok komme. Skal!) fra onsdag-søndag hver uge hele sommeren… Der vil være forskellige boder på pladsen fra dag til dag, og allerede nu er det et virkelig sejt hold af madsteder, der har booket pladser derinde.

Jeg kommer med meget mere info når åbningen nærmer sig, og jeg håber selvfølgelig at se en masse af jer dernede, og så satser jeg i øvrigt på at få lov til at udlodde nogle gavekort til jer også.

screen-shot-2017-05-05-at-09-47-34

   

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om K, hverdagsromantik, den onde skuffe og en spørgerunde