Den der mavefornemmelse

Jeg giver det altid som råd til andre, ligesom at jeg bestræber mig på selv at følge min mavefornemmelse. Altid. Også når det er usikkert og farligt. Måske især når det er usikkert og farligt faktisk, for så er den lidt det eneste jeg har at gå efter, og det plejer at gå godt. Jeg er ret god til at mærke efter den, og når jeg alligevel lader mig rive med i en anden retning, plejer den som regel, at kunne ruske mig tilbage. Som regel. Andre gange kan jeg slet ikke mærke den ordentligt, og mine tanker tager over. Og så er der gange, hvor den fortæller mig én ting, men udefrakommende omstændigheder vil det anderledes, og så bliver det bare til mavepine. Men det er også ok, for alting skal nok gå i sidste ende. Det løser sig.

Jeg bruger den meget for tiden. Mavefornemmelsen. Både fordi at jeg snart skal til at finde ud af, hvad der skal ske med bloggen, når jeg ikke længere skal være hos Bloggers Delight, men også fordi at jeg har gang i en masse andre ting. Podcasten vokser sig større og større (tak igen, det gør os så glade), og vi er i dette nu i fuld gang med at udvikle vores næste koncept, der udkommer første gang senere på året, når Voksen ABC er ved at være afsluttet. Der skal tages beslutninger i vores privatliv også, og så er der de små ting, hvor mavefornemmelsen også kan være behjælpelig  Som når jeg i morgen sætter mig i frisørstolen igen. Men sidstnævnte er måske mere fornuft end mavefornemmelse. Måske er det bare det den er. Fornuftig altså. Og så alligevel slet ikke. For hvor fornuftigt var det lige, i teorien, at gå tilbage til Michael, eller at springe ud som selvstændig?!

… Men mavefornemmelsen fik ret. Igen.

img_5209
Toppen er fra YAS og kan købes på ASOS HER (REKLAMELINK)

15 replies
 1. Nikoline says:

  Hvad er det for noget med “når du ikke skal være hos bloggers delight” og “hvad der skal ske med bloggen”? Har jeg misset noget? Du stopper vel ikke med at blogge, vel? Det ville virkelig ikke være rart for nogle. Ik’ stop med at blogge, okay?💗

  Svar
 2. Mette Hylleberg says:

  Hej Cecilie. Tak for verdens bedste blog og podcast! Megafedt at I arbejder på nyt koncept. Kunne mærke panikken komme snigende eftersom som vi kommer tættere på ‘Å’ 😱😉 Hvor er din supercool bluse fra?

  Svar
 3. Sarah says:

  Du er den sejeste girl boss både i privatlivet og i din karriere. Mavefornemmelsen er det vigtigste redskab, vi har.

  Svar
 4. Pernille says:

  Mavefornemmelse er faktisk slet ikke så dårligt et redskab at bruge, hvis man er et meget intuitivt menneske, der tydeligt kan mærke sin mavefornemmelse. Den er nemlig baseret på tidligere erfaringer og episoder i dit liv, men også på gammel viden, du måske havde glemt eller slet ikke vidste, du havde. Der er masser interessant litteratur omkring det 😊

  Det var bare lige et shoutout til mavefornemmelser ❤️

  Svar
 5. Sofie says:

  Altså, når man(/jeg) åbner din blog, så kommer der sådan et stort hvidt felt, der gør det nærmest umuligt at komme ind på indlæg. Har oplevet det andre steder på BD også 🙂

  Svar
 6. mormormedstiletter says:

  Mavefornemmelsen er den vigtigste følelse overhovedet i livet – hvor ofte har jeg ikke sagt til mig selv efterfølgende et eller andet: Gid jeg havde lyttet til min mavefornemmelse?!

  Svar
 7. Sidsel says:

  Hurra for mavefornemmelsen!
  Jeg har selv taget et valg sidste år, som bestemt ikke var fornuftigt i teorien!..men min mave nærmest råbte til mig, at jeg var nødt til det….og det var det bedste jeg har gjort i mange år! 🙂

  Og hey, den bluse er virkelig fin – link, please 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *