Blond igen

Det er ved at være en del år siden at jeg sidst var blondine. Da jeg var yngre var jeg blond helt fra naturens side, naturligvis allermest om sommeren. Så begyndte jeg at farve det, mørkt. Det var flot. Helt vildt faktisk. Men det sled på mine blonde lokker, for jeg måtte konstant farve det, for at undgå lyse udgroninger, og det tarvelige skær sådan noget mørkfarvet hår kan få (nogle gange var det nærmest orange, andre gange grønligt). I en periode var jeg rødhåret, så mørk igen, inden jeg gik tilbage til det blonde i en periode, og så for nogle år siden, sagde jeg stop. Eller mit hår gjorde. Jeg klippede det af, tonede det mørkt og fik det så klippet et par gange om året, indtil min egen (nye) farve var kommet ud igen. Den karamelagtige (ok, leverpostejsagtige) nuance jeg har haft de sidste 3-4 år. En farve som jeg egentlig har været glad for, og som min frisør da også tidligere har sagt, ville være synd at farve.
Men i dag skulle det alligevel være. Jeg har længe flirtet med tanken om at blive blond igen. Og at få pandehår igen. Og i det hele taget har jeg haft brug for, at der skulle ske noget. Det gjorde der så i dag. Jeg er både blevet blond og har fået klippet langt pandehår. I en mommyvenlig version, hvor det lidt sætter sig selv (altså jeg slipper ikke helt for at skulle bruge lidt tid på det, men altså, det er nemt at have med at gøre).

Jeg er skideglad for det. Sådan ægte. Det var lige hvad jeg trængte til.

img_5252

img_5257Skjorte HER (REKLAMELINK)

17 replies
 1. Katrine says:

  Der er bare noget lækkert over at gøre noget helt nyt ved ens hår. Selvom det er skræmmende. Men det er som regel dér man bliver allermest tilfreds med resultatet.
  Jeg er naturlig blond, glat hår og det har været langt stortset hele mit liv. Engang helt ned til røven andre gange lidt over skuldrene. Og så for et halvt år siden klippede jeg det hele af. Pagefrisure. Og jeg elskede det. Nu er der kommet krøller i og jeg elsker det korte hår endnu mere. Så fedt at du bare har kastet dig ud i det! Jeg kender følelsen SÅ godt!
  Tak for en skøn blog. På trods af single-4-ever og et liv så langt fra børn, familie og alt der medfølger, nyder jeg at følge jer snegle :0) keep up the amazing work.
  Hilsen en trofast læser igennem mange år

  Svar
 2. JanniChristiane says:

  Altså, kan du nogensinde gøre noget med dit hår, der ikke får dig til at se hamrende flot ud? 😉 Men altså, det er virkelig klædeligt til dig.
  Jeg selv gik faktisk den modsatte vej i går, da jeg blev farvet. Fra lyst til mørkt. Nu må vi se om jeg bliver glad for det, ellers er det heldigvis bare hår, og det vokser ud igen 🙂
  God aften!

  // http://www.jannifromtheblog.dk

  Svar
 3. Malene says:

  Shit hvor Otto og dig ligner hinanden. Wouw!

  Lækkert med sommerhår – jeg kunne nu også godt lide dit andet, men det lyse klæder dig også enormt godt.

  Svar
 4. Louise says:

  Det er virkelig flot til dig! Og sejt du gør noget, du har tænkt over længe. Man er sgu altid lidt øm over sit hår, men er så dejligt at springe ud i det og blive rigtig glad for det nye 🙂

  Svar
  • Sunflower says:

   Ja, nogen MÅ jo bare kommentere for at komme af med lidt ophobet galde… synes personligt at Cille ser fantastisk ud, as always. Både med “gammel” og ny frisyre samt hårfarve. Ha en god dag, solen joiner idag 😊

   Svar
 5. Sandra says:

  Kære Cecilie,
  Du er ualmindelig fin med dit nye hår!
  Jeg har et spørgsmål som ikke rigtigt har med dit indlæg at gøre, men sagen er den at jeg er gravid i 6 måned og utrolig grim i tøjet pt. Vi er ca samme størrelse og deler smag, så kunne du være interesseret i at sælge noget af dit tykke-tøj? Jeg har modløst bladret mig igennem både H&M, Trendsales og alt midt imellem. Hvis du skulle ligge inde med noget som skal videre i rotation, må du vildt gerne skrive på: minsandra_rose@hotmail.com

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *