3 anbefalinger

Det sker ikke så tit med huset fuld af børn og en virksomhed, der også skal passes, samt en iderig og travl mand, men når det gør, så sætter jeg kæmpe pris på det, og nyder det fuldt ud. Jeg taler om de der sjældne rolige stunder, hvor jeg har tid til at slukke lidt for tankerne og fordybe mig i noget. Det bliver ofte et tv-program eller en bog, og altid med kaffe, en kage eller et stykke (altså en plade) chokolade på siden.

I perioder bruger jeg næsten alt den sparsomme tid jeg har på at finde et program jeg gider at se, eller på at vælge en blog, en blad eller en bog, og det er sgu spild af kostbare minutter. Skulle der sidde andre med den fornemmelse, eller som bare savner inspiration, så kommer her mine nuværende favoritter:

Bogen ‘Hvor der er fugle’ af Maren Uthaug …. Hold. Nu. Kjæft. Jeg vidste godt, at det var en god bog, selvfølgelig. Maren er nok en af mine favoritskribenter overhovedet, og jeg er mega inspireret af (og en lille smule misundelig på) hendes måde at formulere sig på. Men jeg blev alligevel overrasket over, hvor velskrevet en historie ‘Hvor der er fugle’ er. Jeg mangler en tredjedel, og tager mig selv i at gå og spare lidt på siderne. For jeg kan næsten ikke overskue at den skal slutte.

Tv-programmet ‘Petra elsker sig selv’ på dr.dk…. Og jeg elsker Petra. Seriøst! Jeg synes at det her program er så mega vigtigt. Jeg kender ingen kvinder, der ikke på et eller andet tidspunkt i en eller anden grad har gennemgået de tanker og følelser, som Petra modigt viser i det her program. Smukke, seje, lækre Petra. Jeg er totalt vild med hende og programmet, og det har faktisk sat en del tanker i gang, sådan om mit eget syn på mig selv og hvilket signal jeg sender til mine børn, især mine døtre, når jeg tænker de grimme tanker om mit eget spejlbillede – For det gør jeg engang imellem. Og det er jeg eddermame træt af.

Bloggen Morher.dk
Det var lidt et tilfælde, at jeg faldt over denne blog. Louise havde skrevet en kommentar, der godt nok var kort, men velskrevet og som osede af humor og sårbarhed – En kombination jeg er totalt sucker for. Og pludselig havde jeg læst bloggen fra ende til anden. Jeg har jo været der hvor Louise er, og kan genkende virkelig mange af de følelser og tanker, hun sætter ord på. Man får lyst til at drikke rødvin med hende, og den slags blogs er mine yndlings.

img_5048

8 replies
 1. Ditte says:

  Jeg faldt netop også over Louises kommentar her på din blog den anden dag og var også inde og læse hendes “historie”. Måske hun eller du kan fortælle hvad hun hedder på Insta? Jeg syntes ikke jeg kunne finde hende 🙂
  Og ja, Petra <3

  Svar
 2. Mette says:

  Som andengangsgravid på barsel værdsætter jeg de timer jeg har alene, inden jeg skal hente barn i børnehaven. Lige nu ser jeg faktisk Petra og læset din blog samtidig😀

  Svar
 3. Louise, Mor her says:

  Wauw.
  Tak for anbefalingen. Min lille bitte blog er eksploderet med besøg.
  Jeg vil sgu også gerne drikke et glas (en flaske) rødvin med dig, men nu hvor vi begge to har bittesmå babyer på slæb – er det måske bedre med kaffe 😀

  Svar
 4. J. says:

  Jeg er kæmpe fan af “3 anbefalinger”.
  Har du en dag lyst til at dele gode podcasts? Tænker du har hørt en del og jeg er total rookie på den front (udover at jeg selvfølgelig med største fornøjelse hører VoksenABC :D). Derudover kan jeg anbefale Politikens Third Ear.

  Svar
 5. Mette says:

  Tusind tak for anbefalingerne, er også vild med Petra og glæder mig endnu mere til at læse Maren Uthaugs bog, som jeg bestilte for nogle uger siden og nu er nummer 3 i køen til…. Kan man egentligt læse dine blogindlæg fra ende til anden som på morher.dk?? Jeg fulgt med hos dig i en årrække, men mangler starten 😀

  Svar
 6. Michelle says:

  Dejligt med nogle gode “underholdnings” anbefalinger – er selv nybagt mor til en 8 uger lille fis, godt nok som førstegangsmor, men oplever allerede at jeg godt kan kigge langt efter ego-hyggestunder. Så skønt at have nogle i ærmet, når sådan en stund byder sig igen! 👏🏻

  Svar
 7. Camilla says:

  Altid skønt med en boganbefaling! Jeg er også helt vild med Petras program, det er så vigtigt et emne. Det gør mig også trist at blive mindet om at der er så mange kvinder som ikke elsker sig selv. Jeg har selv været der og det har taget masser af aktivt arbejde at komme ud på den anden side. Og det er jo bare mit forhold til kroppen, mit hoved roder sgu stadig i forhold til masser af andre ting. 🙂

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *