3 anbefalinger

10 år

For ti år siden mødte jeg ham første gang. Historien har jeg fortalt mange gange. At det var på Ludwigsen. At hans øjne og stemme gjorde mig totalt blød i knæene, og at jeg sagde til min veninde Charlotte den aften, at ‘Ham der Falle! Ham gifter jeg mig sgu med’. Og det gjorde jeg så. I 2015.

De 10 år med dig har været vanvittige, på godt og på rigtig ondt. Ingen har knust mig som du har, men heller ingen anden har kunne reparere mig igen, som du har. I dag, ti år efter vores første møde, er jeg stadigvæk forelsket i dig, og selvom jeg ikke tror på hverken den eneste ene eller på skæbnen, så tror jeg på os.
Du gør alting bedre. Også mig.

Lad os tage ti år mere. Men gerne med lidt mindre drama end i de første fem 😉
Jeg elsker dig.

img_5075

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 anbefalinger