10 år

For ti år siden mødte jeg ham første gang. Historien har jeg fortalt mange gange. At det var på Ludwigsen. At hans øjne og stemme gjorde mig totalt blød i knæene, og at jeg sagde til min veninde Charlotte den aften, at ‘Ham der Falle! Ham gifter jeg mig sgu med’. Og det gjorde jeg så. I 2015.

De 10 år med dig har været vanvittige, på godt og på rigtig ondt. Ingen har knust mig som du har, men heller ingen anden har kunne reparere mig igen, som du har. I dag, ti år efter vores første møde, er jeg stadigvæk forelsket i dig, og selvom jeg ikke tror på hverken den eneste ene eller på skæbnen, så tror jeg på os.
Du gør alting bedre. Også mig.

Lad os tage ti år mere. Men gerne med lidt mindre drama end i de første fem 😉
Jeg elsker dig.

img_5075

7 replies
 1. Marie says:

  Jeres kærlighed gør mig simpelthen så blød om hjertet! I får mig til at tro endnu mere på, at kærligheden blomstrer der hvor man vander og plejer den <3 Tillykke med ham og jer.

  Svar
 2. VenterPaaVinBlog says:

  Jubii – jeg har snart haft min søde kæreste i 7 år, og det er ikke værst med sådan en, man indimellem bliver rigtig træt af, i 20% i hjernen, men aldrig træt af i hjertet, hvor de 80% fantastiskhed bor (: <3

  – A

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *