Sort søndagsshopping

INDEHOLDER AFFILIATE/REKLAMELINKS

Dagens shoppeindlæg er meget mørkt, hvilket egentlig slet ikke var meningen da jeg gik igang med det. Men det afspejler min nuværende påklædningssituation meget godt, for jeg ender i sorte sæt næsten hver eneste dag, hvilket helt klart skyldes at jeg for bare 23 dage siden var ret meget gravid, og derfor har en kropsform lige nu, hvor jeg har det bedst i sort. Heldigvis går man næsten aldrig galt med sorte items, så jeg tænker at mange af nedenstående ting kommer til at hitte længe – Også når jeg en dag begiver mig ud i lidt flere farver Snart, håber jeg …

sortshopping

1.Skjorte i 100% silke til 500,- må siges at være et godt tilbud.  Jeg skal i hvert fald have den. Find den HER

2.Taske fra Leowulff i den helt perfekte størrelse (særligt når man som jeg har alt i en pusletaske lige nu og derfor aldrig kan finde hverken nøgler eller pung, fordi der altid er bleer og vådservietter i vejen). Nedsat til 975,- (vist kun i dag) HER 

3.Egentlig tænker jeg, at det er vanvid at købe en hat til 1400,- når jeg slet ikke ved om jeg er en hattetype, men det er bare ikke lykkedes mig at finde et billigere alternativ til denne skidepæne Anine Bing sag, der kan købes HER

4.Jeg fortryder lidt at jeg solgte min stribede Commes des garcon trøje sidste år. SÅ jeg bliver muligvis nødt til at købe den igen. 950,- HER

5.Min nuværende pung er slidt og grim og irriterende og jeg har ledt med lys og lygte efter en erstatning. Jeg tror jeg har fundet den! Nedsat til 960,- HER (Den findes også i pink til 850,- HER)

6.Som I måske så på Instagram eller i indlægget fra tidligere, så har jeg denne, og som I nok også har bemærket er jeg ret glad for den type tøj, der både fungerer til det bløde søndagslook og samtidigt kan bruges til hverdag også. Hoodien findes både i pink og sort HER

7.Jeg føler mig stadigvæk ikke helt klar til jeans, men når jeg gør, er de her et godt bud. 660,- HER

8.Så simple, men virkelig pæne sorte læderslippers til 650,- HER

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *