Søndagsshopping: Forårsjakker

INDEHOLDER REKLAMELINKS

Kalenderen påstår at det er forår og i dag kunne man næsten fornemme at det er på vej. Jeg har pakket mine vinterjakker ned. Delvist i trods, fordi det for fanden ER forår, selvom vejret ikke er enig, og så fordi at vi i morgen flytter. Skulle der sidde nogle andre forårsoptimister derude, har jeg fundet nogle seje og pæne overgangsjakker til os:

jakker

1.Fin nude jakke med print, som kan pifte de fleste outfits op, og både er sporty og fin på samme tid. Den koster 900,- HER

2.Bomber i leoprint, som jeg flere gange har overvejet at klikke hjem. 1600,- HER
(Denne lidt billigere version ligner den til forveksling)

3.Virkelig fin frakke i den smukkeste støvede blågrå farve fra Storm & Marie, nedsat til 450,- HER

4.Mørkegrøn jakke, som jeg tænker at købe en størelse eller to for stor, for at få et lidt oversized look (lidt ligesom min H&M jakke, som jeg har på her) Er ret pjattet med farven, og så er den nedsat til 900,- HER

5.Farve, snit, længde, 3/4 ærmer, pris – Jeg er vild med det hele! 300,- HER

6.Custommades jakker (og tøj i det hele taget) falder simpelthen så pænt på kroppen, synes jeg, og jeg er ret sikker på at det også er tilfældet med denne. Jeg er helt vild med både farve og print. Og så er den på udsalg til 900,- (minus 15% med koden EKSTRA15) HER

7.Sej stribet denimjakke fra Mads Nørgaard til 1000,- HER

8.Kort quiltet jakke i en ret fin rosa nuance, der vil klæde mine mange grå striktrøjer. Den koster 260,- HER

9.Det ærgrer mig lidt at bæltet er spændt sådan ind på billedet her, for den er pænere uden, synes jeg. Den ser langt dyrere ud end den er, og er især pæn når den er åben (fik jeg sagt at jeg har prøvet den på?) 412,- HER

2 replies
 1. Laura says:

  Fandt lige Vila-jakken på Zalando, hvor bæltet ikke er spændt ind og den er jo så pæn og cool! Jeg skal virkelig beherske mig for ikke at købe den. Mangler slet ikke jakker, meeen……

  Svar
  • Sneglcille says:

   Den er nemlig sygt pæn altså. Jeg har det i øvrigt på samme måde. Mangler på ingen måde jakker…. Men for fanden.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *