Søndagsplaner, nedpakning, vafler og fejring

img_3896*Affiliate-/reklamelinks: GRLPWR hættetrøje fra Mads Nørgaard (Gave). –  Find den i sort HER* og i pink HER*

Det er søndag og jeg bruger den ret produktivt for en gangs skyld, eller det gjorde jeg – Nedpakningen af vores lejlighed er nemlig officielt gået i gang. Drengene er kørt på heldagstur og det var egentlig meningen, at jeg ville bruge dagen med de to piger på at bage vafler og se tegnefilm med Uma, når Loulou sov. Men det viste sig, at den førstnævnte pige faktisk synes, at det der med at folde flyttekasser og putte ting i dem var meget sjovere – Med det resultat at vi nu her inden frokosttid, allerede har pakket fem flyttekasser. Det lyder måske ikke af meget, men da jeg har brugt en del kræfter på at få sorteret godt ud og dermed har tryllet, hvad der kunne have været otte eller ti flyttekasser til fem, med en knap to årig som assistent (og en tre uger gammel baby, der dog sov det meste af tiden væk) er det faktisk noget af en bedrift. High five til mig selv.

Nu hænger vi i sofaen, noget matte i det. Uma ser tegnefilm, Loulou sover igen og jeg forbereder et shoppeindlæg til i aften og drikker dagens tredje kop kaffe (Fik jeg sagt at vi stod op klokken 6?) og nåede lige helt stille at glæde mig over at det lod til at Uma havde glemt alt om de der vafler, der desværre ikke laver sig selv. Men hun har netop bræget ‘mor, vaflekaaage’ ind i øret på mig, så jeg slipper nok ikke.
Så næste punkt på dagsordenen bliver altså vafler. Det er lige til at overskue, særligt når resten af dagens planer står på pizza, når drengene er hjemme igen, og at Rachel kommer forbi, når børnene sover, for at optage næste afsnit af Voksen ABC og så skal vi sgu nok have et lille glas bobler, for at fejre at vi netop har ramt 200.000 downloads af podcasten. TAK, for fanden da! Og god søndag til jer.

10 replies
 1. Kirstine says:

  Åh det er så velfortjent med bobler. Det er uden tvivl den hyggeligste podcast. Jeg hører det når jeg arbejder, mine kollegaer kigger lidt sjovt på mig når jeg sidder flad af grin .

  Svar
 2. Sofie says:

  Tillykke, det er da for vildt. Herhjemme hører vi også jeres podcast med mange gode snakke mellem manden og jeg til følge.

  Svar
 3. Eva says:

  Er også helt pjattet med jeres podcast – selvom jeg stadig ikke kan kende forskel på jeres stemmer 😀

  Svar
 4. Pia says:

  Hvordan har du dog al den energi Cecilie? Jeg har et barn på snart 2 og er nærmest nødsaget til at sove hver gang hun sover stadig. Gaaaab! Teach me 😊

  Svar
 5. Alexandra says:

  Hahahaha. Jeg grinede lige højt da jeg læste “Men hun har netop bræget ‘mor, vaflekaaage’ ind i øret på mig”.

  Jeg har sagt det før, og jeg kommer nok til at sige det igen, men TAK for at du lukker os fremmede ind i din verden. Uma må være en af de skønneste unger på denne jord, og uden rent faktisk at kende hende (eller dig) får hun stort set altid et smil eller et grin frem hos mig. På en måde der altid lige løfter øjeblikket og humøret til et nyt niveau. Der er bare sådan en fantastisk positiv og glad livsindstilling hos den bette pige – noget der helt klart må kunne spores tilbage til dig og Freelancer. Så thumbs op til jer to for dét!

  Jeg følger dig, fordi jeg først og fremmest nyder din tilgang til livet og din måde at skrive på. Og sådan vil det med sikkerhed blive ved med at være. Børneguldkorn og -smil eller ej 🙂
  Truth be told, er du en af de få bloggere jeg aldrig er blevet træt af. I er ikke mange i den kategori.

  Men ja, tak for at du ikke blot skriver og fortæller dejligt, men for at du også deler noget af din dejlige datters positive humør med os andre.

  Svar
 6. S says:

  Tak for at finde balancen mellem lyserødt og brokkehoved, du siger bare tingene som de er! Synes du har sådan en fin måde at give indblik i livet som yummi mummi med mere blogger, tak!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *