Sneglehuset: Fem boligting jeg vil have med til K

SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE/REKLAME-LINKS

Der er 16 dage til vi rykker fra København V til København K. Jeg bruger en del tid på mentalt at indrette det nye sted, og kan næsten ikke holde ud at vi først får nøglen om 16 lange dage (og omvendt er det nok meget godt eftersom, at vi endnu skal have pakket en hel lejlighed ned) … Min ønskeliste bliver længere og længere, og lige nu drømmer jeg for eksempel om de her fem sager:

bolig1

1.Jeg vil allerhelst have en velour-puf, men den ide er min mand ikke så vild med. Men denne her tror jeg faktisk godt han kunne være med på. Den minder mig lidt om de der Marroco-puder i læder, som var mega populære da jeg var barn. Puf 500,- HER

2.Vores nye entre er væsentlig større end den vi har lige nu, så den skal også indrettes. Jeg har fået fingrene i den sejeste sorte metal-reol med hjul under, som vi skal have vores sko stående på og ved siden af den vil jeg gerne have et sejt gulvtæppe. Gerne et af dem her! Blåt tæppe 500,- HER – Mønstret tæppe 1500,- HER

3.Findes der noget mere tarveligt end en vasketøjskurv? Ikke rigtigt, og den vi har nu er virkelig sørgelig og gammel, så den ryger ud når vi rykker, og så gad jeg godt at have en af dem her, eller begge to måske (vi er trods alt pænt mange mennesker herhjemme), find den ternede HER og den med det lyserøde HER

4.Drengene skal have en ny køjeseng, og jeg drømmer (ligesom de fleste andre børnefamilier) om denne her smukke en fra Oliver Furniture. For fanden den er pæn! (Og dyr)

5.Auping laver efter min mening noget af det absolut pæneste og bedste sengetøj. Jeg skal have fingrene i det her mega pæne palmeprintede. (og måske også det her lyserøde noget)

11 replies
 1. Iben says:

  Den er skide pæn den køjeseng. Vi har en puslekommode i det mærke. Vi købte den i deres butik/showroom i Kvistgård, hvor de har anden sorteringsvarer (havde de hvertfald for halvandet år siden). Vi fik et godt afslag i prisen, fordi der var røget en mikroflig af malingen. Altså virkelig mikro. Vi fik endda maling med til at lappe det – det har vi så aldrig fået gjort🙈 Måske har de også en køjeseng til en billig(ere) penge. Ring og hør, inden I tager derop☺️

  Svar
 2. Charlotte says:

  Hey.
  Hvis der er næsten 4 meter til loftet er det så ikke oplagt at bygge en hems til drengene? Tænker man kan få reeeet meget tømmer for hvad den (fine) køjeseng koster. Bare vigtigt der er en nem trappe op

  Svar
 3. VenterPaaVinBlog says:

  Som det fremgår af mit sidste indlæg er jeg også indretnings-kaos pt., og overspringshandler derfor lige nu, holder halvleg og spiser røde bøffer. Bare fordi jeg kan. Men altså, sådan et projekt, ikke? Skide hyggeligt og skide rodet – håber det bliver godt, også hos jer 😀

  – A

  Svar
 4. Skidusy says:

  Mangler virkelig en skoreol, og det er svært at finde noget pænt. Har du et link til den med hjul under?

  Svar
 5. Amalie says:

  Kan virkelig anbefale ikeas plastik vasketøjskurve der kan stables og kan indeholde det samme som en vaskemaskine. Så når låget begynder ikke at kunne lukkes i så ved må det er tid til fx Mørk vask. Så kan man have 4 stablet oven på hinanden en til kogevask en til farver en til…. genialt men ikke helt så dekorativt som dem du har fundet 😉

  Svar
 6. Camilla says:

  Så mange fine ting! Åh, jeg er også bare forelsket i det sengetøj. Har ønsket mig det i så lang tid, uden held. Nu må man jo snart selv i gang med at spendere 😉

  Svar
 7. Tine says:

  Det mønstrede tæppe kan klart anbefales – det er SÅ fint! Men da det er relativt tyndt i kvaliteten, skal der skridsikkert underlag under, også for at det ikke bølger 🙂

  Svar
 8. Katrine O. says:

  Jeg ved godt de er vildt dyre, men kan virkelig anbefale vasketøjskurvene fra Vipp! Vi har to og de er ruminddelte. Når en side er fyldt op, passer det med en vask 🙂 Og så er der hjul under, så de er nemme at flytte på. Plus de er PÆNE 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *