SHOPPING: Overgangsgarderobe

SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE/REKLAME-links

Det er forår! Snart sommer, og det betyder at vinterjakke og støvler skal pakkes væk. Hurra.
Overskriften til dette indlæg er i øvrigt en anelse tvetydig, for selvom mange af tingene herunder er tiltænkt overgangen fra vinter til sommer, så er de ting som jeg har bestilt (7, 8 og 9) mere ment som overgangen fra min nuværende graviditets/efterfødsels-krop til om et par måneder, hvor jeg nok vejer lidt mindre og ikke er helt lige så blød længere. Jeg er lige nu i sådan en lidt irriterende mellemting, hvor mit graviditetstøj selvfølgelig er for stort, og mit gamle tøj er lige til den stramme side, så jeg primært går i kjoler, eller for stramme bukser, og det er sgu lidt irriterende.
Nå, men med den lange smøre kommer her en masse ting jeg godt gad eje:

asos4

1.Som sagt elsker jeg det her print fra Storm & Marie, og bomberjakken her er ingen undtagelse. 1300,- HER

2.Riiimelig seje Air Max sko … 900,- HER

3.Jeg er vild med farven på denne, samt bindedetaljen ved ærmerne. Tror den vil være så fin med en strik under (eller en t-shirt på de lune dage), jeans og solbriller. 350,- HER

4.En grøn denimjakke. Elle cowboy-jakke som det hed da jeg var barn. Jeg tror faktisk at jeg muligvis har haft en nærmest identisk denne i 90erne. Eller var det en vest? Den er i hvert fald sej. 450,- HER

5.Jeg havde aldrig troet at en jakke i lyst imiteret pels ville stå på min ønskeliste, men sådan er det blevet. Jakke fra Munthe 2800,- HER

6.Lak, fryns og guld… Det er næsten for meget af det gode, men jeg bliver ved med at sværme omkring dem… 450,- koster de, HER

7.Jeg kan ikke få den her ud af hovedet … Omvendt aner jeg ikke, hvornår jeg skal have den på… Men nu er den bestilt. Jeg tænker den bliver god med flade sandaler og en sort eller blå denimjakke over. Men lad os nu se … 450,- HER

8.Jeg tvivler på at jeg kommer i noget som helst todelt til sommer, så en badedragt skal der til. Jeg er (ligesom resten af verden) ret vild med det her print, så jeg tror det bliver den. 800,- HER

9.Der går nok lidt tid før jeg kan være i mine jeans igen (og føle mig tilpas i dem) så jeg er på udkig efter andre slags bukser. Dem her for eksempel. De er eddermame pæne. 400,- HER

 

 

3 replies
 1. Lisbeth says:

  Hvis du nu lige kunne komme med et lille pip om, hvor forfærdelige de der bukser i virkeligheden er, når de dukker op, så ville det være ret vidunderligt. Hvis ikke, har jeg en mørk fornemmelse af, at mit Dankort ikke kan holde sig i ro, og det ville nok ikke være en helt god ting 😛

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Svar
 2. Rikke says:

  Jeg vil super gerne høre hvad du synes om badedragten – hvis/når du modtager den! overvejer den selv, men er i tvivl om pasformen (til min meget lille barm, efter 2 børn) 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *