Shopping: Nattefavoritter med rabat

Indeholder reklamelinks

Jeg sov ikke meget i nat. Det er der ikke noget nyt i, men jeg kan ikke give baby skylden for nattens manglende søvn. Det var udelukkende min hjernes skyld. Jeg kunne simpelthen ikke finde ro, så efter et par timers venden og drejen, gik jeg online. Og så shoppede jeg, selvom jeg jo har givet mig selv forbud mod netop det.
Men der er som I muligvis har opdaget 20% på virkelig mange lækre ting hos Boozt (igen), også ting, der allerede er nedsat. Og det benyttede jeg mig af. Jeg klikkede dog primært børnetøj hjem, men et par bukser til mig selv blev det også til og en pung. Og så fik jeg sat hjerter ved en masse ting, som jeg fortsat overvejer om jeg kan leve uden. Det er en del… se bare:

sondag

1.Smuk skjorte, der både kan bruges på kontoret og til fest. 450,- HER

2.Fin lyserød læderpung til dimser, penge, nøgler og den slags. Den røg med i min nattebestilling, kan jeg afsløre. 500,- HER

3.Jeg gider så godt at at have det her sæt. Desværre var bukserne udsolgt i min størrelse i nat… Nu er de tilbage, og jeg overvejer kraftigt om jeg skal slå til. Bukser 700,- HER –Top 500,- HER

4.På et eller andet tidspunkt bliver det forhåbentlig sandalvejr, og når det gør, vil jeg gerne have dem her på fødderne… 1249,- HER

5.Denne her røg ud af min shoppingkurv lige inden check-out, og nu fortryder jeg lidt. Den er eddermame fin, både i blå og grøn. Find den HER

6.Kjole i den smukkeste røde farve, og som (desværre) passer lidt for godt til vejret i de her dage. 780,- HER

7.Bukser i det der snit, som klæder de fleste. Jeg føler mig i hvert fald altid enormt tjekket og (endnu mere) langbenet i den type bukser. Og de her fra Levi’s var altså en af de ting jeg klikkede hjem i nat. 675,- HER

8.Jeg har faktisk allerede denne her, og har kun gode ting at sige. Det er den perfekte cardigan/jakke og den passer til det meste, og lige nu er den sat ned til 650,- HER

9.Måske den perfekte sommerkjole… Jeg hælder mest til den lyseblå, men den mørke er eddermame også god. Til røde læber, aftensol og iskold rosé?! 500,- HER (eller 800,- for begge, hvis man altså benytter rabatkoden… )

For at udløse rabatten skal man købe for minimum 900,- og bruge koden NOW20 ved udcheckning. 

 

3 replies
 1. Christine says:

  Det kan godt være, du ikke bær shoppe om natten. Men jeg bør simpelthen ikke læse dine shoppeindlæg sidst på måneden – farvel 7500kr! Halleluja for børnepenge 😉

  Svar
 2. Anne-Sofie says:

  Argh- jeg gjorde præcis det samme i nat 🙈 Og shoppede for et beløb så stort, at jeg blev ved med at sige til mig selv, da jeg vågnede i morges og var i tvivl om jeg rent faktisk havde shoppet eller bare drømt det, at jeg jo sikkert sender en maaaasse retur igen… men øh, måske gør jeg jo faktisk ikke!!!
  Så på den måde meget godt, jeg ikke så dit shoppeindlæg før nu! Så havde det da gået endnu mere galt! Eller altså… you know 😉

  Svar
 3. Liv Smith hein says:

  Hej sneglcille
  Tak for en god blog! Jeg tænkte på, om det ikke var på tide og lave et shoppeindlæg om forårsjakker? Uh jeg kan simpelthen ikke finde én!!!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *