Podcast: Et ‘i’ et ‘j’ og lidt info

I går optog og uploadede Rachel og jeg endnu et afsnit af vores podcast ‘Voksen ABC’, ligesom at vi i sidste uge også smed et aftenoptaget afsnit op, et ‘i’, optaget med en anelse champagne i blodet.
I denne uge er vi nået til ‘J’, der satte gang i snak om blandt andet mit job som blogger, om da Rachel blev kaldt for ‘lille ven’ på jobcenteret, om junkfood, ‘Say Yes to The Dress’, og den gode gamle ja-hat. Hør det HER (iTunes) eller HER

Vi laver en anelse om fra nu af, og der vil fremover udkomme et afsnit hver anden mandag, fremfor hver mandag. Så der kommer altså til at gå 14 dage imellem hvert afsnit. Rachel er nemlig startet i praktik og vi står begge med en flytning over hovedet – Så for at holde kvaliteten høj, har vi valgt at gøre det sådan i en periode. Men alt det fortæller vi også lidt om i ugens podcast. Jeg håber I fortsat vil lytte med, både nu og fremover. Tak for støtten i hvert fald, det betyder virkelig meget. Om ikke så forfærdelig længe vil vi i øvrigt hoppe ud i en spørgerunde – Muligvis live på enten Facebook eller Instagram. Når det sker, skal jeg nok lige give et heads up i forvejen så I har en chance for at kigge med og stille spørgsmål, hvis I har lyst. Men først gælder det bogstavet K, som vi skal have optaget i løbet af denne uge og DET glæder jeg mig ekstra meget til da der virkelig er nogle gode K-ord, altså virkelig gode!

I kan lytte til og abonnere på podcasten HER, læse mere om hvad pokker det er for noget HER, høre da vi var i P1 og tale om den HER og så er vi (naturligvis) både på Instagram (@voksenabc) og Facebook.

img_3931

13 replies
 1. Marianne says:

  Hørte I-‘afsnittet’ (hedder det det?) i går, og det var super godt! Muligvis det bedste so far, synes jeg. Det satte en masse tanker i gang, som jeg tænkte jeg skulle huske at skrive herinde, men som jeg siden har glemt igen, haha! Tænker dog, at de ligger lagret inde i mit hoved, så det lige pludselig dukker op igen bag al den anden Information, der ligger derinde 😉 Tak for en fantastisk god podcast! I er sgu så søde, altså.

  Svar
 2. C says:

  Havde ’sparet sammen’ og derfor ikke hørt jeres podcast i nogle uger. Fordi jeg ville lytte til dem mens jeg var på ferie. Det nåede jeg så ikke. Men jeg hørte 4 afsnit igår i flyet på vej hjem fra Tenerife. Aldrig er 5+ timers flyvetur gået SÅ hurtigt!
  Tak!

  Svar
 3. Line says:

  Nu har min lytning været sat lidt på pause grundet nylig fødsel – men jeg nød simpelthen de første afsnit så meget. Det er lidt som at have to storesøstre, der lige er det skridt længere i livet – som giver troen på, at det hele nok skal blive godt og nok skal gå. Jeg er selv knap 23 og kan virkelig genkende mig selv i begges kampe med forskellige ting – og det er bare så rart at få et kig i en art krystalkugle og se, at alt nok skal blive helt fint, selvom man nogle gange tror, man er helt ude at skide. Så tak for det <3

  Svar
 4. Ida says:

  Jeg nyder sådan at lytte med! Og har absolut ingen problemer med at kende forskel på jeres stemmer, haha, bare lige random FYI.
  Jeg har desværre problemer med at lytte til afsnit H på min podcast-app på iPhone. Den har de sidste dage meldt om, at afsnittet ‘midlertidigt er utilgængeligt’. Fejlen ligger sandsynligvis slet ikke hos jer, men jeg ved ikke lige, hvor jeg skal rette feedbacken hen, måske I alligevel kan gøre noget, jeg tænker ikke, at det kun er hos mig, det gælder. Jeg har i hvert fald ikke problemer med de andre episoder.
  Kh

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg oplever indimellem det samme med nogle podcasts. Her hjælper det enten at hoppe på et andet net, og/eller at slette afsnittet og hente det ned igen. Håber du får det til at virke 🙂

   Svar
   • Ida says:

    Jeg nyder sådan at lytte med! Og har absolut ingen problemer med at kende forskel på jeres stemmer, haha, bare lige random FYI.
    Jeg har desværre problemer med at lytte til afsnit H på min podcast-app på iPhone. Den har de sidste dage meldt om, at afsnittet ‘midlertidigt er utilgængeligt’. Fejlen ligger sandsynligvis slet ikke hos jer, men jeg ved ikke lige, hvor jeg skal rette feedbacken hen, måske I alligevel kan gøre noget, jeg tænker ikke, at det kun er hos mig, det gælder. Jeg har i hvert fald ikke problemer med de andre episoder.
    Kh

    Svar
 5. Mette says:

  Endnu et hyggeligt afsnit! 👍🏼☺️
  Jeg prøvede, inden jeg hørte “j’et”, selv at finde frem til mit J-ord og sjovt nok var det også jonglere jeg faldt over. Jeg er helt synkroniseret med jer efterhånden 😁😂

  Svar
 6. Anne says:

  Ihh altså tak for en mega dejlig podcast. Jeg nyder virkelig at lytte med, det er som en lille bonus treat a la ‘bland selv slik’ (dog er podcasten en anelse sunderek), som jeg giver mig selv i hverdagen. Faktisk sparrer jeg lidt på jer, – noget der ikke i samme grad er lykkedes med ‘bland selv slik’. Det er bare så dejligt at lytte med❤️ Kram til jer begge.

  Svar
 7. Lea says:

  Hej!
  Glad for hyggelig potcast, men lille pip! Grunden til at rigtig mange ikke spiser takeaway er at de slet ikke har råd! Dejligt liv med dejlig familie her, men med før i laaang tid en økonomi hvor alt over fredags pizza indimellem var udelukket. 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *