I øvrigt #84

Indeholder reklamelinks

 • Har jeg lyst til at skille mig af med alt mit tøj og starte forfra. Jeg ved ikke om det bare er en ‘efterfødselsreaktion’ som jeg fortryder om fem minutter, men jeg tror godt I kan forvente en form for flyttesalg snart. Og kontakt mig gerne, hvis der er noget specifikt I er interesseret i at købe.
 • Er vi gået i gang med at planlægge flytning, og det viser sig at folk selvfølgelig er på arbejde d. 1. maj, som er en mandag. Så vi bliver fem flyttemennesker, hvoraf den ene er en form for regnorm uden mavemuskler (mig).
 • Har jeg muligvis spist ældstebarnets påskeæg og givet Hector, klassebamsen, skylden…
 • Er jeg lidt i krise over de manglende gardiner i den nye lejlighed. Ikke på grund af dagslys, men fordi at jeg danser en del i løbet af en dag, og pludselig kommer til at have meget tætte genboer…
 • Var der i min seneste bestilling fra ASOS en lyserød lårkort denimnederdel med. Så nu har jeg givet mig selv forbud mod at shoppe om natten.
 • Er Otto besat af ‘midt om natten’. Sangen altså. Han vil enormt gerne se filmen, men jeg synes han er for ung. Selvom jeg selv havde set den tæt på 100 gange da jeg var på hans alder.
 • Speaking of Otto, er han begyndt at cykle i skole (sammen med sin far altså), og jeg tager mig selv i at holde vejret hver morgen og eftermiddag på grund af det. Han er dygtig, jeg er mere bekymret for alle de andre trafikanter.
 • Har jeg fået overtalt min mand til at vi skal have en lyserød velourpuf alligevel. Jeg drømmer om denne her, men det bliver nok den fra Søstrene Grene (to, tak)
 • Undrer jeg mig sådan over, når folk udtaler Mason Pearson på fransk. Er det ikke ret meget et engelsk brand?
 • Roder vi væsentlig mere end vi plejer, eller også rydder vi bare væsentlig mindre op – For tiden. ‘Vi flytter jo alligevel om lidt-logik’
 • Har jeg flytning på hjernen. NI dage tilbage, sgu!

img_4020

57 replies
 1. Julie says:

  Scenen hvor Spacey (er det ikke det han hedder) er død, blev min ultimative skræk-bange-scene, da jeg var barn. Den jeg med gru tænkte på hver aften, når jeg lå i mørket og skulle sove. Kan faktisk ikke huske hvad der reelt var sket i historien (var han overhovedet død?!), men billedet sidder der stadig 😳

  Svar
  • Sneglcille says:

   Han springer ud af vinduet, men han dør ikke. Men jeg ved præcis hvordan du har haft det. Jeg har også ligget søvnløs over det.

   Svar
  • Louise says:

   Jeg synes det var mere uhyggeligt, da han kommer tilbage faktisk. I kørestol med knirkende hjul. Han har det klart ikke godt, mener han er på stoffer. Kan bare huske den der glade stemme, han kommer med og alle de andres forfærdede blikke :/

   Svar
 2. Kira says:

  Jeg havde virkelig også set den film mange gange. Var håbløst forelsket i Kim Larsen ❤️🙈og al hans musik. Så filmen midt om natten hver gang jeg besøgte mine bedsteforældre i Aalborg – og gerne mere end en gang om dagen. Da jeg så den 15-20 år senere var jeg virkelig skuffet. 😂 Mit barndomsminde… men ja forstår godt du sy er den er liiiige lidt for uhyggelig til Otto endnu.
  det med garderoben kender jeg godt. Jeg har det præcis på samme måde efter at have født lille Lilou d.15 marts og er sikker på at denne gang får jeg en komplet og sammenhængende garderobe der ikke afslører mine skitzofrene tøjvaner 😳 #yeahright

  Svar
 3. Nina says:

  Har du interesse i at sælge din flotte guld stine goya guld top? Eller en af dine lækre stine goya fantastique kjoler (specielt den mørkegrå)

  ps. jeg glæder mig til vi får jeres nye lejlighed at se! 😀

  Svar
    • Nina says:

     Jeg har “snaget” lidt mere i din mega lækre garderobe. Sælger du evt. din blå designers remix kjole og din wood wood strik, som du også har på som sæt (fra dit sponsorerede indlæg fra meandthemet).
     kram herfra

     Svar
 4. Kamilla says:

  Hvis du ville være interesseret i at sælge din blå skjortekjole fra Designers Remix, så er jeg klar til at købe den! 😀

  Svar
 5. Camilla says:

  Hva.. sku’ du ikke tage og sælge din Mads Nørgård lange kjole med de ofte omtalte fine guldstriber? 😍

  Svar
 6. Louise says:

  Flyttefirma! De bedste penge, I kan bruge. Det behøver ikke være absurd dyrt selvom man vælger et firma med overenskomst.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Har godt overvejet det. Var bare sikker på at det var for dyrt. Måske vi lige skal tjekke op på det.

   Svar
 7. Cathrine says:

  Hvis du stadig har og vil sælge din kjole fra Custommade, vil jeg gerne købe den. Den er en slags rosa farvet med små sorte prikker. Og virkelig fin:)

  Svar
 8. Camilla says:

  mht. velourpuf så er jeg total med dig! og vil blot tippe om én fra sofakompagniet 🙂 (man kan vælge at designe selv og få præcis det stof man ønsker ud fra valgmuligheder, hvor der bl.a. er en virkelig fin sart lyserød i velour 😍) og prisniveauet er nemlig mellem de to, som du henviser til ☺️ synes bare lige du skal tjekke det ud, hvis du ikke allerede har været forbi 😉

  Svar
 9. Katrine O. says:

  Elsker at følge med på din blog 🙂 Specielt lige nu hvor vi stort set flytter fra Vesterbro samme dag (vi rykker dog 28/4). Hvis du kunne være interesseret i at hyre flyttemænd, så sig til. Dem der flytter for os koster ikke mange kroner og vi skal helt op nordpå (altså bare Fredensborg). Så forestiller mig umuligt at det kan blive dyrere inden for Københavns grænser.

  Og så skulle jeg lige til at tippe om fiiiiine puffer hos Sofakompagniet! Har lige købt en sofa fra dem og overvejer seriøst også lænestol og puf!

  Jeg gav min ældste lov at se den “rigtige” Alice i Eventyrland i dag…han er knap 6 år. Troede den ville være lige lovlig spændende for ham, men han elskede den! Så måske de er lidt sejere end vi lige går og tror. Jeg husker også at jeg både fik lov at se James Bond og Star Wars i den alder.

  Svar
  • Mette says:

   Hej Katrine,
   Nu faldt jeg lige tilfældigvis over din kommentar i jagten på flyttefirmaer – vil du mon ud med, hvilke flyttemænd I har hyret? Min kæreste og jeg er nemlig begge studerende og kunne meget godt bruge en ikke-så-dyr flytning.

   Svar
 10. Julia says:

  Hej 🙂 Uh jeg har lyst til at købe hele din garderobe! Ku’ du være interesseret i at sælge dit prikkede sæt/jakke fra storm og marie? Og har du nogle kjoler fra Customade?

  Svar
  • Sneglcille says:

   Bukserne er døde efter at ‘nogen’ kom til at tørretumble dem. Jakken har jeg stadigvæk, men tror jeg beholder den en sæson mere 🙂
   Jeg har to kjoler fra Custommade, men de er begge lovet væk allerede. Hvis det går i vasken med kjolesalget, eller jeg beslutter mig for at gå af med Storm & Marie jakken, skal jeg nok huske dig.

   Svar
 11. Aasta Annemone says:

  Den camelfarvede mega fede uld frakke du har på på flere billeder har jeg forelsket mig lidt i. Men tror desværre ikke vi har samme størrelse 😉
  Men har set den stadig er til at få. Men er den varm? Eller bare sådan pæn vinter agtigt?

  Svar
 12. Lotte k-w says:

  Flyttefirma. De bedste 3000 kr jeg nogensinde har givet ud. 1) man slipper for at spørge ens venner om de gider hjælpe 2) man slipper for selv at bære de dødssyge tunge ting 3) (den allerbedste) man kan med god samvittighed sige nej når andre spørger om man vil hjælpe med at flytte :o)

  Svar
 13. Marie says:

  Tak for en dejlig blog 🙂 Hvis du er interesseret i at sælge din grønne skjorte-kjole/lange skjorte fra Cos (tror jeg nok), så ville jeg være interesseret 🙂

  Svar
 14. Mathilde says:

  Hej Cecilie
  Hvis du sælger din blå Erin Kjole fra Custommade er jeg meget interesseret i at købe den 🙂
  /Mathilde

  Svar
 15. Kristina says:

  Hvis du skulle ligge inde med en kjole i farven sart rosa, som kan passe en meget gravid kvinde, så kunne jeg godt være interesseret 😊

  Svar
 16. Julie says:

  Jeps jeg har bestilt en lyserød pallietkjole fra H&M… to faktisk, i samme størrelse. Har fået mit 3. barn for 4 måneder siden. Og jeg burde også slette H&Ms APP med det samme…

  Svar
 17. Lotte says:

  Jeg synes sgu det er helt OK med at give klassebamsen skylden for det forsvundne påskeæg. I guder…hvilket koncept! Håber bare du skrev det i bogen, så de andre forældre kan “whoa – den oplever noget. Hvordan stikker vi den?!” Hmmm…
  Nåh. Hvis Storm&Marie jakken ikke er røget, så sælg den til mig. Jo…please…Lover at give den et godt liv!

  Svar
 18. Anna Lynge says:

  Jeg cyklede i modsat retning af Otto og Michael forleden- og han var så sej! Det var bare lige det jeg ville sige. God aften☺️

  Svar
 19. Julie says:

  Hej Cecilie.
  Ved ikke om min kommentar kom igennem i går, så med fare for at gentage mig selv, vil jeg høre, om du sælger din plisserede sart rosa By Malene Birger nederdel eller din Wood Wood strik? 🙂

  Svar
 20. Laura says:

  Jeg har været på jagt efter uma-kjolen fra Envii siden jeg så den på dig, så hvis du overvejer at sælge er jeg klar. Og så har jeg et par gange set dig på snap i sådan en sort blondesag, som du har ud over en t-shirt og det ser så pænt ud. Er det en top eller en kjole? og hvor er den fra? har ledt overalt, men kan ikke finde en der er så pæn som din 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *