I øvrigt #85

img_4736

 • Ser det egentlig ret fjollet ud, at man har øjenvipper under øjet, sådan hvis man fokuserer på det. Det gjorde jeg den anden dag i spejlet, og fik grineflip…
 • Aner jeg ikke hvordan vi skal transportere vores kæmpe kaktus, når vi skal flytte. Den er både tung, uhandy, og den stikker af helvedes til…
 • Kommer der nyt ‘Voksen ABC’ på mandag.
 • Har Baileys åbenbart lanceret en iskaffe. Jeg har ikke smagt den endnu, men jeg ved allerede nu godt, at det højst sandsynligt bliver svært at styre.
 • Har jeg endelig taget mig sammen til at købe et rigtigt kamera, så NU skal der laves film og videodagbøger til jer.
 • Stillede Otto mig spørgsmålet: ‘Er du egentlig berømt, mor?’ … Efter at vi to dage i træk blev stoppet af i alt ni læsere. Jeg elsker når I siger hej. Både fordi min søn tror, at jeg er berømt, men også fordi det er dejligt at få sat ansigt på jer. Måske lærer jeg en dag at være mindre akavet, når I gør det. Det håber jeg.
 • Er napoleonshatte egentlig kraftigt undervurderet. Og næsten umulige at opdrive …
 • Kom jeg i tanke om, hvorfor vi droppede Aarstiderne, da jeg genoptog det i sidste uge. Jeg elsker konceptet, og maden er også dejlig, men det er eddermame omstændigt. Jeg formår i hvert fald altid at bruge alle vores gryder på et måltid, og glemmer altid at sætte bønner i blød til dagen efter, og har i øvrigt ingen af de basisvarer de forventer man har (hvem fuck har sesamolie stående?!).
 • Brygger min mand på et megafedt sommerprojekt, som jeg glæder mig til at dele med jer. Det har intet med fotografi at gøre, og det hele startede med en bus. Jeg håber jeg må fortælle det allerede indenfor et par dage.
 • Sker der også lidt nyt i Sneglcille-firmaet snart.
 • Har jeg ifølge min telefon gået 79 km i denne uge… Så på en måde er min frygt for offentlig transport jo slet ikke så dum.
 • Fryser jeg hele tiden, og skruer konstant op for vores varmeapparater. ‘Sker der for dig april?!!
26 replies
 1. Line says:

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at høre din anmeldelse af dit nye kamera! Det er Olympus Pen, ikke?
  Jeg overvejer også at købe det, men er stadig lidt i tvivl om brugeroplevelsen, samt hvilket objektiv man skal købe til og sådan.. 😊

  Svar
 2. Ditte says:

  Du kan rulle noget celofan omkring kaktussen – det gør de også i mange blomster butikker. Det både beskytter planten og ens fingre 😉

  Svar
 3. Lea says:

  Jamen du er jo en berømthed! 😉 Jeg knus-elsker simpelthen din blog og dig og Rachels podcast! Jeg refererer jævnligt til dig og overraskes gang på gang når folk ikke lige ved hvem du er – for i mit hoved kender alle jo Sneglcille?! Selv min mand er med på hvem du er! (“Åh, er der nu fredagsfølger igen!” 😂🙈)

  Svar
 4. Jannike says:

  Du ER da en berømthed! Min kæreste er også med på hvem du er. Der bliver fortalt meget om dig og dine nuttede børn her hjemme! 😄

  Svar
 5. Karina Simonsen says:

  Kaktus: Jeg tænker en plastikpose om potten – tæt om toppen af potten, så jorden bliver der – og så lægge den ned i en kasse…? Det bliver i hvert fald mere behageligt at bære den sådan end ved at holde direkte om planten! 🙂
  Dine “i øvrigt” er muligvis mine yndlingsindlæg. Så hyggeligt at læse om “blandede ting og sager” 🙂
  God flytning!

  Svar
 6. Karoline says:

  Apropos napoleonshatte har min mor bagt og bragt til min kæreste og mig – de skal fortæres i aften. Sender dig en tanke, når jeg tager den første bid 😊

  Svar
 7. Nanna says:

  Hvornår skal vi snakke om skyggebilledet af den kaktus?Jeg nægter at flytte den med før vi har haft den dialog!

  Svar
 8. Nicole says:

  Jeg ville være svær at styrer hvis jeg mødte dig på gaden !!
  Ville på en eller anden måde sikkert akavet måde lavet spigeren med min mobil og tage et selfie !
  Du er Danmarks bedste blogger ! Og burde nok bruge mindre tid på at læse din blog og så læse mit studie 🙈

  Svar
 9. Lou says:

  Prøv Skagenfood istedet det er knap så omstændigt, brugte også altid mindst en time til at rydde op efter en omgang aftensmad med aarstiderne tiltrods for vi valgte kvikkassen – kvik min bare ….. :0)

  Svar
 10. Emma says:

  Jeg er flyttet til København for nylig og min kæreste sagde som noget af det første “så kan det være du møder sneglcille” 😂🙈 håber at støde ind i dig en dag! Ville være så sjovt og hyggeligt at få lov at sige Hej ☺
  Ps jeg fryser også hele tiden og skruer op for varmen! Var det noget med at det er 1. Maj på mandag?! 😶😐

  Svar
 11. Louise says:

  Du er også berømt 😁😘 Hvertfald i mit hovede 😜
  Ang årstiderne har jeg det helt på samme måde som dig så vi er gået over til retnemt.DK det kan godt anbefales og tager ikke alverden at lave. I går brugte jeg en gryde og en mikroovn og så skulle noget skæres. Tog ingen tid at lave 👌😃

  Svar
 12. Louise says:

  Hej sneglcille 😋 Tillykke med den nye bolig og tak fordi du er som du er. Ville ønske at jeg kendte dig.
  Hvis du kan skaffe noget pap, så lav et rør rundt om kaktussen og fyr tape rundt om.

  //: Louise

  Svar
 13. Alexandra says:

  Jeg kom til at tænke på, hvordan har Pelle reageret på Loulou? Længe siden jeg har hørt om den søde mis, synes jeg…

  Svar
   • Line says:

    I forbindelse med babyankomst eller flytning eller en kombi? Jeg aner ikke hvad vi gør med vores (forholdsvist vilde) kat, når vi snart udvider med et lille menneske.. (altså af de to muligheder: den bliver eller den kommer hjem til mine forældre)

    Svar
    • Sneglcille says:

     Han flyttede da jeg var højgravid. Tildels på grund af baby (Pelle er den nærgående type), men også fordi at vi fandt ud af at Otto har astma, og at det desværre forværres af dyrehår. Så nu bor Pelle hos mine forældre sammen med deres gamle kat, og det fungerer heldigvis mega godt.

     Svar
 14. Camilla Jørgensen says:

  Køb et stort stykke pap til kaktussen! Så kan du rulle det og komme det ned i kanten af krukken, så kaktussen står i midten! Jeg gjorde det da jeg flyttede sidst – drøn smart!

  Svar
 15. Sofie R says:

  Som alternativ til Årstiderne kan jeg anbefale Skagen Kassen. Hvis der skal indgå noget “mystisk” i en ret (f.eks. sesamolie, helt enig i at det ikke er en basisvare) så får man det med i en lille portionsanrettet flaske. På den måde ender man heller ikke med at have skabe og skuffer fyldt med halvtomme poser og glas man aldrig får brugt 🙂

  Svar
 16. Karen says:

  Jeg ELSKER napoleonshatte, og kan faktisk varmt anbefale Føtex’. De er herre tit på tilbud (vi taler 8 kroner), og ellers kan man også få dem i en kasse med 4 i. OG så smager de faktisk rigtig godt…

  Den med fire i en kasse er farligt. Jeg spiser tit to inden jeg overhovedet er kommet hjem. 🙈

  Svar
 17. Nanna says:

  OPFØLGNING!!:

  Kaktus blev båret i en favn af kærlighed fra Vesterbro til flyttebil til Indre By til vindueskarm 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *