I øvrigt #83

 • Overvejer jeg at få bygget lidt ekstra på den ene af mine tatoveringer, da den er blevet lidt grålig og smattet i det…
 • Er det måske ikke en god ide at tage tatoveringsrelaterede beslutninger når jeg er i massivt søvnunderskud.
 • Har jeg ikke spist sukker i fem dage! Eller altså jeg har ikke spist kage og slik og den slags. Det havde taget overhånd, besluttede jeg, da jeg tog mig selv i at spise en pakke pålægschokolade i mangel af bedre – så jeg gik lige kold tyrker på den. Det skal belønnes. Med at bage en snickerskage tænker jeg. Jeg er jo kun et menneske. Og et bedre et på sukker, bilder jeg mig ind.
 • Kom der er nyt afsnit af podcasten op i mandags. Hør det på iTunes eller HER.
 • Kommer jeg nok aldrig til at springe ud i de populære øjenvippe-extensions, men jeg overvejer at få farvet mine vipper, udelukkende fordi at jeg af en eller anden grund konstant har mascara under øjnene (når jeg altså når at få det på).
 • Er jeg rasende over hvor koldt og gråt vejret er. Primært af den årsag, at meningen jo var at vi skulle bruge hele april på at voldudnytte vores altan inden vi flytter fra den.
 • Har jeg bestilt tid til den helt store tur hos min frisør om en måned. Skal både klippes og farves, sgu.
 • Er nyt hår fint, men jeg ser muligvis nok mest frem til hovedbundsmassagen og varm kaffe.
 • Har jeg det overraskende afslappet med at bo i flytterod. Det har min mand ikke…
 • Har jeg stort set ikke åbnet min mail i snart en uge. Det føles virkelig rart, og lidt angstprovokerende. #Fomo
 • Overvejer jeg lidt om det kan retfærdiggøres ikke at rydde op og gøre rent. Vi flytter jo alligevel om to uger. Det kan det nok ikke.
 • Er Loulous første tigerspring gået i gang. I går. Jeg fnyste lidt af konceptet og tænkte ‘jaja’ da notifikationen tikkede ind på min telefon, og hun på ingen måde virkede påvirkede af noget som helst. Så blev det eftermiddag. Hej Tiger!
 • Drømte jeg, at min mand ville skilles. Kom først i tanke om det langt op af dagen, men det forklarer, hvorfor jeg var vred på ham, da jeg vågnede.
 • Er jeg på udkig efter er kæmpe klædeskab (helst 3,5 meter bredt og gerne 2,5 eller endda 3 meter højt), der er pænt og til at betale. Det findes ikke.
 • Er Uma begyndt at skrige, når hun ikke får sin vilje… Og vil helst indtage sine måltider siddende på gulvet. Så det er fedt nok.

img_3909

26 replies
 1. Louise says:

  Jeg elsker dit belønningssystem! Det er lige mig 😝 Og jeg overvejer seriøst at få øjenvippe-extensions til når jeg skal giftes (godt nok først næste sommer -ish, but still), netop fordi jeg også får mascara under øjnene – og det er pisse irriterende! – men underligt rart at høre at jeg ikke er den eneste…
  BTW. prøv at kigge i bauhaus efter klædeskab – der kan man købe efter mål. Men vær lige opmærksom på at de ret ofte har 25% rabat på det 😉

  Svar
 2. Stine says:

  Bare til info; mængden af mascara under mine øjne stiger proportionelt med størrelsen på de “teposer” jeg indimellem får(læs; når mine unger går i sovestrejke) Jeg siger ikke at du har poser under øjnene, meeen…..😜😂

  Svar
 3. M says:

  Jeg skal flytte (senest først i juni) og har allerede seriøst svært ved at tage mig sammen til rengøring. Det hele skal jo alligevel flyttes lige om snart (siger jeg til mig selv) og der er immervæk nemmere at rengøre en tom lejlighed i stedet for alt den flytten frem og tilbage. Så håber jeg bare ikke, at der kommer nogle potentielle fremtidige lejere og ser på lejligheden i mellemtiden ( shame! ).

  Svar
 4. Mie says:

  Eyelash extensions var ikke noget for mig. Bare noget bøvl der hurtigt fik en til at ligne en plukket høne. Men i stedet for at få farvet øjenvipper skal du prøve at få lavet et lash lift med farve. Det er i bund og grund at ens øjenvipper bliver permanentet. Sagt mere fordtåeligt: så det ligner ens øjenvipper lige er blevet bukket med en vippetang.
  Det lyder helt skørt, men er det helt fantastisk, er overstået på en halv time, gør ikke ondt og holder i halvanden måned. Seriøst du må prøve det!
  Jeg kan anbefale Beauty Ink på Vesterbro. Har fået det lavet flere steder (inkl Lash Bar), men de er de bedste – og billigste.
  Jeg går ALDRIG uden mascara, men med det her kan jeg finde på at tage på arbejde uden mascara. 😱🙌 Tror du også ville være en fan.

  Svar
 5. Maria says:

  Jeg vil virkelig også anbefale lash lift og få farvet øjenvipper. Det gør en verden til forskel, har personligt ikke haft mascara på de sidste to uger efter jeg fik det lavet. FANTASTISK

  Svar
 6. Sofie says:

  Jeg købte et helt anonymt (røvkedeligt) og hvidt pax-klædeskab i IKEA. Skulle bare gå hen til dem og sige, hvordan jeg ville have det, så printede de en seddel og jeg kunne tage det med hjem og samle. Til 2000 kr. IKEA, men ja tak.

  Svar
  • Johanne Emilie says:

   Jeg vil også helt sikkert anbefale PAX systw.et fra Ikea, der får man godt meget skab for pengene! 🙂

   Svar
   • Sneglcille says:

    Godt bud. Det har vi allerede kig på. Men det går vist bare kun op til 2.40 i højden. Drømmer sådan om noget endnu højere, da vi har lidt over 4 meter til loftet det nye sted.

    Svar
 7. Ida says:

  Pleace sig tigerspring stopper efter et år??? Min (eneste) søn er 7. Mrd og fu… jeg hader dem 😉 av av han skrifter personlighed.

  Svar
  • Anna Sofie Slot says:

   Der stopper aldrig! 😉 Eller, ifølge teorien om tigerspring gør det, men så kommer der udvikling af selvstændighed, overgangsperioder med ændringer (renlighed, farvel sut, børnehave, skole, ungdom…) og alskens andre gode sager… Men husk: Alt er en fase! 🙂

   Svar
 8. Lika says:

  Vippe-extensions kan se meget fint ud, men jeg er ret overbevist om at man om få år kommer til at grine sin røv i laser over det på samme måder som buffalo-sko & solarie i 90′ erne og 00′ erne. Uanset ser det vanvittig kunstigt ud og så må det være svært at gå tilbage til normale øjenvippe-længde igen, hvis man altså gør det engang.

  Svar
 9. Julie says:

  Ift vipper kan jeg varmt anbefale M2! Det er noget dyrt stads, men det virker! Og er drøj i brug. Jeg har fået både længere og tykkere vipper

  Svar
  • Stine says:

   Havde også købt den….men den røg hurtigt ud igen, da den er under mistanke for permanent misfarvning af iris og andre ubehagelige bivirkninger…

   Svar
 10. Henriette says:

  Jeg ved ikke så meget om skabe, men jeg cykler dagligt forbi en køkkenbutik (tror den hedder designa?) Og de reklamerer med 25% tilbud på alle skabe.

  Svar
 11. Tine says:

  Jeg bliver altid lidt glad og lettet, når andres børn også er nogle assholes. Min datter begyndte på det der skrigeri for nogle måneder siden. Hvor kom det nu fra?? Har Uma også et veludviklet temperament generelt? Eller er det random, hvilke børn der pludselig synes det virker som en god idé for at opnå noget?

  Svar
 12. Kathrine says:

  Vi har det bedste skab fra bauhaus. Det er et stort indbygningsskab med skydelåger. Det laves på mål og du bestemmer selv indretningen. De har ddet ofte på tilbud med 50-60%. Jeg tror de kalte det inbau.

  Svar
 13. Sofie says:

  Jeg bor selv på Vesterbro og er på jagt efter en god frisør efter 2 år på SU og hår derefter. Dit hår er utrolig fint, må jeg høre hvilken frisør du bruger?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *