Når vi flytter…

img_4387

– Skal jeg have styr på mine køkkenskabe! Alt skal på glas. Ikke flere halvfyldte melposer med elastikker om.

– Begynder jeg klart at løbe.

– Skal jeg have matchende service og pæne vinglas.

– Er det slut med at rode! Ikke mere ‘The chair’ (I ved den der stol alle har, der altid er fyldt med tøj).

– Skal jeg bage alt vores brød selv. Også rugbrød.

– Skruer vi endnu mere ned for ungernes skærmtid. Kun weekender og ferier!

– skal det store badeværelse udnyttes til fulde med ugentlige ‘Spa-aftener’

… I wish. Jeg ved udmærket godt at jeg højest sandsynligt ikke kommer til at sætte flueben ved noget som helst af ovenstående. Men det er eddermame hyggeligt at forestille sig.

img_4383

img_4388

18 replies
 1. Sara says:

  Vil bare lige fortælle at det der med at ha’ alt i glas er SNYD! Det er slet ikke smart og resulterer egentlig bare i endnu flere halve poser med elastikker fordi hele indholdet ikke kan være i den skide glasbejolder

  Svar
  • Jannie says:

   Og man glemmer hvad der er i glassene… Og hvor kang tid risene skal koge… og aner ikke hvornår det er mindst holdbart til….

   Svar
  • Johanne Emilie says:

   Haha, jeg skulle lige til at skrive at det er genialt! Det sviner bare SÅ meget mindre når man skal tage af det fra glaskrukkerne, plus det ser herre pænt ud 😉 (og ja man har stadig lidt poser stående men de ryger bare bagerst i et skab og bliver kun åbnet til opfyldning)

   Svar
  • S says:

   Det er noget forpulet p*s med de glas 😂 Man kan heller ikke få et dl mål ned i, så mel/ris/havregryn (eller whatever) alle steder 😂 Det eneste jeg skal have i glas er mine kaffekapsler.. det andet er livet for kort til 😉

   Svar
 2. Simone says:

  Må jeg præsentere: hylden i skabet, der er ledig/fri/tom, men som er klar til tøj, der er for rent til vasketøjskurven, men for beskidt til skabet. Det fungerer 100 p herhjemme! Og så er det gemt væk – love <3

  Svar
 3. Kirstine says:

  Tro på det, det skal nok lykkedes. Her er jeg begyndt at tage verdens bedste brød eller brusebadsboller hver gang efter vi flyttede 1. Februar og har holdt det snart 3 mdr. Bare det ar set er overskuelige brød hvor der ikke altid skal laves det store arbejde er en hjælp. Vi havde intet tv de første 7 uger, men derimod samlede vi LEGO og slæbte biltæppet ned i stuen og legede på det, hold nu op hvor var det en skuffelse for os alle da vi fik tv igen. Kørte i IKEA den første weekend vi flyttede ind købte utallige med plastikkasser og bøtter netop til mel osv. Det opbevares nu i bøtter og der står intet løst i skufferne alt står i kasser nede i skifferne for så kan kassen tages ud og puttes i opvaskemaskinen.
  Måske jeg tager brug af det tøj fif der kom ovenover for tøjet det roder dog lige meget herhjemme endnu, så det skal der findes læsning på.

  Kan tilføje selv nutella og hvidløgssmør er begyndt at blive lavet af mig selv, der er trådt en husmor i kraft af at have fået plads nok 😂😂😂

  Svar
 4. Line says:

  Hvis du ikke selv gider bage rugbrød alligevel, så vil jeg virkelig anbefale Lagkagehusets softkernerugbrød. Det er så lækkert og blødt og holder sig frisk virkelig længe!

  Svar
 5. Lisbeth says:

  Havde præcis samme liste, nok længere, og noget var bare i mit hoved. Her 4 mdr. inde i det nye hus, har vi opnået måske 50 % af det – jeg havde gavn af, at have løsninger til f.eks. tøjet på stolen, så det er organiseret et andet sted😊 (Hjælper også lidt på det, at vi fordoblede antal kvm bolig 🙈)
  Held og lykke med det hele og flytning ☺️

  Svar
 6. Mette says:

  Hahahha, den stol der – det er bare total meget det samme hos os. Selvom man prøver at rydde den op, eller i det mindste at lægge tøjet i den sammen, er den bare lort igen en time senere 😂

  Svar
 7. Carina says:

  Jeg har desværre ikke plads i mit soveværelse til “the chair”, så hos mig hedder det “welcome to the floor” og det er bare ikke det samme..

  Mel i glas har jeg også forsøgt mig med, men som en anden skriver, så ender man stadig med halve poser fordi det ikke kan være i glassene. Jeg har i hvert fald haft svært ved at finde glas store nok til 2 kg mel eller en pose havregryn. Og de mindre poser med mel har jeg så fundet glas til der enten er alt for store eller lige præcis for små. Oh the struggle.

  Svar
 8. Laura says:

  Mht det med mel så har Menu lavet nogle okay pæne opbevaringsbokse som er store nok til at kunne indeholde 2 kg mel og de kan virkelig anbefales. Jeg har én gang haft møl i mit køkken og efter det har jeg aldrig melposer stående… møl er virkelig træls!

  Svar
 9. Cathrine Brandt says:

  Det må være den ultimative tjekliste 🙂

  Når du begynder at bage alt dit brød selv, så er du velkommen til at finde inspiration på min blog. Jeg bager og bager, og deler flittigt ud af alle opskrifterne 🙂

  Svar
 10. carla says:

  Hej!

  Synes jeg så at du havde købt en anti snorke plante? Hvad er meldingen? Duer den?

  Kæmpe hilsen
  C

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *