En ny slags hverdag

img_4358

Efter hvad der føltes som en meget lang påskeferie, dejlig men lang, er det blevet hverdag igen. Otto er i skole, Uma i vuggestue, min mand på arbejde, og jeg er dermed alene hjemme for første gang siden engang for to uger siden. Eller så alene som man bliver, når man har en baby. En baby der i dag er en måned gammel. En måned der er fløjet afsted, men som omvendt også føles som evigheder – Lidt ligesom påskeferien.

Det er faktisk også blevet hverdag for mig igen, for planen er, at jeg fra i dag så småt begynder at tage min arbejdskasket på igen. Så vidt det er muligt altså, når ens nye chef er en halv meter lang gylpende type med en insisterende stemme og en del behov, der skal opfyldes. Jeg forsøger at holde mine forventninger og ambitioner i skak, og håber (og tror) på at jeg kan finde den rette balance i mommyliv og arbejdsliv. Om det lykkes må tiden vise – Vi tager det en dag af gangen og starter mildt ud, i sofaen, med en meget fyldt mailbakke, der er blevet forsømt i en del uger.

Jeg glæder mig sgu. God tirsdag til jer.

2 replies
 1. Tina says:

  Hvor godt sover din nye datter om natten? 🙂 Jeg er os på barsel, SAVNER at arbejde og misunder dig sku lidt ;-P MEN har en baby som sover skod og er derfor også nød til at sove om dagen, når baby sover 🙁

  Svar
  • Sneglcille says:

   Hun sover sådan tre-fire timer af gangen typisk. Lige i nat var hun vågen fra 2 til 5 godt nok, men vi fik heldigvis begge to en morgenlur på et par timer 🙂

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *