2

For to år siden, D. 16. April, klokken 23:47 blev Uma født. Vi har med andre ord brugt denne påskesøndag på at fejre hende. Min Uma, der med sit tegneserieagtige væsen (seriøst, hun minder sgu om en karakter i en Pixar film) hver eneste dag får mig til at grine. Min Uma, der smitter med sit gode humør og som med sit sprængfarlige temperament, får os til at ryste på hovedet og himle med øjnene. Min Uma, som jeg elsker så højt, at jeg kunne græde over det – Det gør jeg faktisk nogle gange. Græder. Af lykke og taknemmelighed over at hun er min og jeg er hendes.

img_4261

De to år er blevet fejret med masser af kage, gæster og leg, et smut på Joe & The Juice, tegnefilm og yoghurt til aftensmad (!) og det var en træt, men glad to-årig vi puttede i seng for et par timer siden. Og det er et par trætte, men glade forældre, der netop er gået i seng også.

img_4286

Om 32 minutter er det præcis to år siden, at hun blev vores, og selvom jeg knap kan se ud af øjnene af træthed, holder jeg mig alligevel vågen til fødselstidspunktet … bare fordi.

Min Uma, tillykke med fødselsdagen. Jeg elsker dig.

13 replies
 1. Julie says:

  Kæmpe stort tillykke med jeres smukke Uma! Og det er altså lidt sjovt, min Ellie er også fra d. 16 April 15′, født 05.39 – 11 dage over tid!!! Og jeg havde sat vækkeuret til 05.37 bare for at være vågen på det helt rigtige tidspunkt 😅🙈
  Hurra for fødselsdagspiger! Og tak for en fantastisk blog!

  Svar
 2. Laura says:

  Wow, din måde at udtrykke dig på er for vild!!!! Kærligheden SKINNER igennem dette indlæg, og jeg blev lidt nødt til at kommentere, at jeg simpelthen synes I er den skønneste lille store familie. Jeg nyyyyyyder at følge med og griner i den grad også højlydt over snaps, hvor Uma er på. Stort tillykke med hende. I er bare skønne, er I!

  Svar
 3. Ida says:

  Kæmpe tillykke med Uma <3 Hun gør mig så skruk! Tænk at man kan være så bedårende (og så hylende morsom) som 2-årig!!!

  Svar
 4. Simone says:

  Cecilie, for filan. Jeg har ingen børn, men din kærlighed skinner sgu så meget igennem det her indlæg, at jeg har en lille tåre i øjenkrogen. Du forstår at udtrykke følelser på den vildeste måde, tak for det. Og endnu en gang tillykke med jeres Uma i går. Det lyder til, at hun havde en perfekt dag.

  Svar
 5. Mette says:

  Stort tillykke med Uma 🇩🇰🇩🇰🇩🇰. Og åh den der lykkefølelelse, der kan få en til at græde og det der med fødselstidspunktet, det kender jeg også og min blir altså 26 🙊😱 næste gang

  Svar
 6. Karina Simonsen says:

  Tillykke med Uma! Min Ida har også fødselsdag 16. april. Hun har også lige været 2 år og lækker. I går blev hun 18 🙂

  Svar
 7. Simone says:

  Der formåede du lige at give mig tårer i øjnene. Og jeg har ikke engang børn. Og jeg er 16 år gammel.
  Hun er voldsomt sød at se på, ligesom alle dine andre børn :):):):) Stort tillykke:-)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *