Skål! For endnu et nyt kapitel

 

Vi skålede i lyserød lemonade herhjemme i fredags. Det kom på Snapchat; Og som mange af jer rigtig nok gættede, var det for at fejre, at vi simpelthen har fået en ny lejlighed.

I dag satte vi underskrifterne og til maj rykker vi ind.

Det er næsten kommet ud af det blå, i hvert fald i den forstand, at jeg oprigtigt var stoppet med at lede og håbe. Og så, bedst som at jeg havde kastet håndklædet i ringen, accepteret og omfavnet at vores rammer skulle forblive her i vores dejlige, men efterhånden lidt trange sneglehus på Vesterbro, dumpede en lejlighed, fra en af de utallige boligselskaber jeg havde skrevet os op til, ned i skødet på os.

Jeg tog ud og så den, uden min mand, men med meget lave (og alligevel alt for høje) forventninger i sidste uge, og blev ret forelsket. Egentlig er den på ingen måde det jeg troede vi søgte, og på den anden side er den lige præcis alt vi søger. Jeg blev med andre ord totalt skudt i alt ved den og begyndte igen at mærke ønsket om at flytte komme snigende, men jeg forudså også, at der ville være tale om en ulykkelig og kortvarig forelskelse, præcis som de mange andre gange vi har været tæt på at finde noget andet. Og så var der bare rigtig mange, som var forbi og se den, og vi var da også blevet forberedt på, at der ville opstå en venteliste, og at vi umiddelbart ikke stod særlig højt på den. Jeg satte derfor som så mange gange før straks mine forhåbninger helt ned, og begyndte at finde alle de ting som var galt med den (det var ikke nemt).

Efter nogle hurtige overvejelser og en lang snak med min mand (der jo ikke endnu ikke havde set den, men vist godt kunne mærke på mig, at der var tale om noget helt særligt), skrev jeg dog alligevel med rystende hænder til administrationen samme aften, at vi selvfølgelig var interesserede.

Næste dag blev jeg ringet op af ejendomsselskabet, og efter en snak om nogle særlige punkter i kontrakten, samt lidt andet formalia, lød spørgsmålet i den anden ende: ‘Kan I overtage 1. Maj?’

Det kan vi. Og det gør vi.

Fredag sagde vi ja. Tirsdag så min mand lejligheden for første gang og han er om muligt mere vild med den end mig, i dag satte vi underskrifterne og til maj starter vi et nyt kapitel i København K. Et med gulvvarme, flere kvadratmeter, højt til loftet og tættere på Ottos skole.

img_2443

Det er sørgmodigt at skulle forlade vores dejlige Vesterbrohule, der har sat kulissen for de sidste ti år af vores liv. Ærgerligt at skulle give afkald på altan, gård, minder, skævhed og murstensvægge. Det er det virkelig.
Men vi er klar. Vi er mere end klar.

Om to måneder bliver dette udsigten fra mit soveværelse … Jeg glæder mig.

img_2258

OBS! Tak for alle henvendelserne, jeg forstår godt interessen, men vores nuværende lejlighed ER allerede afsat.

28 replies
 1. Miriam says:

  Og du ser sikkert mindst lige så meget frem til at få din indbox spammet med mails fra folk, der gerne vil overtage jeres nuværende lejlighed! 😀

  Men tillykke for helvede!

  Svar
 2. Line says:

  Vildt og heldigt og fedt!
  Hvis I skal sælge lejligheden, er jeg vældigt interesseret. Bor selv i et scoop af en andel 50 m fra jer, men den er desværre også ved at krympe sammen om ørerne på os.

  Svar
 3. Katrine O. says:

  Kæmpe tillykke med lejligheden. Det bliver skønt for jer. Dejligt at I fandt et større sted tættere på Ottos skole, når I nu gerne ville blive i byen 🙂
  Vi rykker også fra Vesterbro 1. maj efter 8 dejlige år. Vores lejlighed blev også solgt med et knips med fingrene. Sådan er det når man har andele over 100 kvm. på Vesterbro 😉 Vi blev også spammet da nyheden om vores huskøb kom ud.

  Svar
 4. Line says:

  Stort tillykke:) jeg elsker Kbh k. Så dejligt for jer. Så skønt midt i byen og så ved vandet og Kastellet. Kgs have etc.

  Svar
 5. Caroline says:

  Stort tillykke!!
  Kan se at vi bliver næsten-naboer 🙂 Jubiii! Velkommen til verdens bedste hood.

  Svar
 6. Marie says:

  Tillykke. Måske kunne du overveje at kontakte et af de der flyttefirmaer der udover at flytte ens ting også kommer og pakker alle ens ting ned for én. Altså indgå et samarbejde hvor du lave reklame for dem og så gør de alt arbejdet gratis (hvis det altså er sådan det fungerer) Så skal I ikke røre en finger. Jeg læser gerne et spons-indlæg om et par lækre (eller i det mindste stærke) flyttemænd 🙂 og under dig SÅ gerne at slippe for at slæbe flyttekasser med en lille baby i den anden arm.
  Bare et forslag. Ha en god dag.

  Svar
 7. Tine says:

  Hey smukke snegl! Hvilke boligselskaber har I meldt jer ind i? Og hvor længe har i stået på diverse ventelister, hvis jeg må spørge? Vi står også med en snarlig familieforøgelse og en fremlejet hybel, vi skal være ude af til november. Og det ville bare være så lækkert ikke at stå på gaden med to børn…
  Kæmpe tillykke til jer, hvor er det bare skønt at I kan komme videre! Plads er bare så dejligt. Og det er altså lidt sjovt at flytte og indrette sig på ny. Det har I fortjent!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Hvor står vi ikke opskrevet er nok mere spørgsmålet 🙈 Den vi har fået er en lejlighed ejet af et pensionsselskab (skal nok lige undersøge hvilket), og vi har fået den igennem DATEA, som vi har stået på liste hos i et lille halvt års tid tror jeg.
   Jeg kan også anbefale findbolig.nu, hvor der løbende kommer nogle ret fede boliger op hos. Der er for eksempel lige nu 5 værelser i K til små 16.000,- Og der kommer som sagt indimellem nogle rigtig fine boliger op.
   Held og lykke ❤

   Svar
   • Sarah says:

    Vil også vildt gerne vide hvor igennem i har fået lejlighed så hurtigt? Og stort tillykke forresten ♥️

    Svar
 8. Marie says:

  Ååh, er det marmorkirken jeg spotter? I så fald bliver vi jo nærmest naboer 😉 Håber i får mange sjove, spændende og lykkelige år i jeres nye hjem <3

  Svar
 9. Maria says:

  Er det freaky at synes det er ærgerligt du flytte fra Vesterbro?
  Jeg synes bare det er liiiidt hyggeligt at se dig rundt omkring en gang imellem.
  Haha ej! Stort tillykke med det nye kapitel. Håber det bliver fantastisk for jer alle!

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] bare en lille smule med, har det været 20 tætpakkede måneder, hvor store beslutninger, flytning først til K og senere Hornbæk, og renovering har fyldt en hel del. Vi er så småt ved at være landet i det […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *