SHOPPING: Min seneste bestilling …

SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE

Ok. Der gik ikke længe fra jeg havde udgivet sidste barselsuniform-indlæg til jeg havde trykket ‘bestil’ på en hel del af sagerne. Plus lidt ekstra. Det ankom for et par dage siden, og selvom jeg i skrivende stund kun kan passe to af de ting, der var i pakken, er jeg fuldt ud tilfreds. For snart kommer foråret, og snart kommer baby, og dermed også min talje, og så ser jeg faktisk frem til at have noget nyt i skabet at tage på …

Jeg endte blandt andet med:

img_2323

Den sorte denimskjorte, som jeg utroligt nok faktisk kan være i, selvom jeg var optimistisk og snuppede en Small.

img_2221

Den lidt for korte undertrøje tog jeg i både grå og sort, begge i str 8, og jeg glæder mig til at kunne have dem på uden at maven falder ud.

screen-shot-2017-03-01-at-15-14-48

Denne kan jeg fint være i, omend den er lidt kort på grund af maven, men det er ikke noget en nederdel under ikke kan klare. Jeg tror også jeg kimmer til at bruge den en hel del når maven er væk, da den er både behagelig, sej og nem at style med både sneaks og hæle. Kjole 450,- HER

screen-shot-2017-03-01-at-15-19-36

Jeg har på et tidspunkt sagt at jeg aldrig ville komme i et par culottes-bukser. Den påstånd er indtil videre sand… Men jeg er begyndt at holde af looket, og har store forhåbninger om slanke ankler engang i nær fremtid, hvor denne plisserede version til 200 kroner i så fald skal på.

screen-shot-2017-03-01-at-15-08-52

Vest-agtig top, som jeg forestiller mig er god til det meste: Jeans, nederdel, shorts. Og over kjoler og t-shirts, det hele. Den er i hvert fald pæn og koster kun 300,- HER

 

1 svar
  1. Louise Bruunbech Jørgensen says:

    Lidt sent men: hvordan er culottes-bukserne i forhold til gennemsigtighed? – jeg har før kigget efter et par, men de var alle gennemsigtige, og jeg nyder ikke lige at flashe mine trusser 😉

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *