SHOPPING: Dims og dulleri

SPONSORERET: INDEHOLDER REKLAMELINKS/AFFILIATE

Det hænger muligvis sammen med, at jeg meget snart skal føde (i dag i følge planen, men sådan er terminsdatoer så åndssvage), men jeg har i hvert fald lige for første gang længe lagt en ordre hos ASOS, der slet ikke indeholder tøj. Som i overhovedet. Til gengæld har jeg både bestilt en lystavle af dem som jeg ellers er gået bevidst udenom, men som Otto spurgte om vi ikke nok kunne få, og en ansigtsmaske med snegleslim (!) … Ja. Der er lidt af hvert. Se bare:

nips

1.Som sagt er jeg gået lidt udenom de her, som ellers efterhånden er i de flestes hjem. Men Otto havde set en hos en ven, og spurgte om vi ikke skulle have en, og nu faldt jeg over denne mini-version, som jeg må indrømme er ret fin. Så nu får vi også en … Den koster 145,- HER

2.En selvbruner man tager på i badet?!?! Det bliver jeg simpelthen nødt til at prøve. 140,- HER

3.En lille lyserød kalender… Why not? Det er endnu ikke lykkes mig at finde den helt rette alligevel. Måske er det denne. Den ser i hvert fald virkelig fin ud. 100,- HER

4.Jeg har længe tænkt over om jeg skulle anskaffe mig et par solbriller med runde glas. Det skulle jeg så. Dem her til 120,- HER

5.Notesbog med Mumi, til Uma til 60,- HER

6.Snegleslim (!) skulle være det nye indenfor hudpleje. Jeg skrev en artikel om selvsamme for nogle år siden, men har endnu ikke fået prøvet det af. Nu skal det være. Lægger mildt ud med en maske til 35 kroner HER

7.Jeg har en ting for tallerkener, fade og smykkeholdere, gerne af den lidt fjollede slags … Og denne kaktus-sag kommer til at passe så fint til mit skorpionfad, der pt holder på mine smykker. 75,- HER

 

 

2 replies
    • Sneglcille says:

      Ork jo! Der er så meget godt dimseri… nu er du advaret. Der er en kategori, der hedder ‘gifts’… der ligger det meste 🙂

      Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *